SEDAŞ CEO'su Odyakmaz, Geleceğin CEO'ları ile Buluştu

ŞİRKET 29.04.2022 - 09:50, Güncelleme: 29.04.2022 - 10:12 3184+ kez okundu.
 

SEDAŞ CEO'su Odyakmaz, Geleceğin CEO'ları ile Buluştu

SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, çocuklarla bir araya geldi.

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocukları ağırladı. Yaşları 4 ila 13 arasında değişen 45 çocuk, SEDAŞ Teknik Eğitim Merkezi’nde şirketin üst düzey yöneticilerinin konuğu oldular. Çocuklar, SEDAŞ CEO’su Dr. Necmi Odyakmaz ile buluşup sorularını yönelttiler. Ayrıca eğitici etkinliklerle elektrik üretiminden, iletiminden ve dağıtımından enerji tasarrufuna kadar pek çok konuda bilgi alma şansı yakaladılar. SEDAŞ çalışanlarının çocuklarının sorduğu sorulara yanıt veren Odyakmaz, “Çocuklarımızın merak duyguları çok yüksek, öğrenmeye karşı bir hayli ilgililer. Biz de bilmek istedikleri tüm konuları içtenlikle anlattık. Elektriğin nasıl üretilip evlere kadar nasıl ulaştırıldığı, arızaların nasıl giderildiği, iş ve eğitim hayatında başarılı olmak için düşüncelerimi ve başarı hikayelerimi öğrenmek istediler. Çocuklarımıza enerji sektörünü tanıtırken gelecekleri için tavsiyelerde bulunduk. Böylesi güzel bir buluşmada bizimle olan enerji dolu çocuklarımıza ve sevgili ailelerine teşekkür ederim." dedi. Enerjiyi eğlenceli ve yaratıcı sunumlarla öğrendiler Minikler, eğitici ve eğlenceli sunumlarla da elektrik dağıtım sektörüne ilişkin yeni bilgiler öğrendiler. Teknik Akademi, İş Sağlığı ve Güvenliği ile Kurumsal İletişim departmanları tarafından yapılan "Elektriğin Zaman Yolculuğu", "İş Sağlığı ve Güvenliğinde Aklımıza Gelenler" ve "Enerji Tasarrufu Nasıl Yapılır?" başlıklı sunumlarla katılımcı çocuklara bilinçlendirici konular anlatıldı. Günün anısına katılımcı çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Odyakmaz, etkinlik sonunda miniklere çeşitli hediyeler verdi.
SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, çocuklarla bir araya geldi.

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocukları ağırladı. Yaşları 4 ila 13 arasında değişen 45 çocuk, SEDAŞ Teknik Eğitim Merkezi’nde şirketin üst düzey yöneticilerinin konuğu oldular. Çocuklar, SEDAŞ CEO’su Dr. Necmi Odyakmaz ile buluşup sorularını yönelttiler. Ayrıca eğitici etkinliklerle elektrik üretiminden, iletiminden ve dağıtımından enerji tasarrufuna kadar pek çok konuda bilgi alma şansı yakaladılar.

SEDAŞ çalışanlarının çocuklarının sorduğu sorulara yanıt veren Odyakmaz, “Çocuklarımızın merak duyguları çok yüksek, öğrenmeye karşı bir hayli ilgililer. Biz de bilmek istedikleri tüm konuları içtenlikle anlattık. Elektriğin nasıl üretilip evlere kadar nasıl ulaştırıldığı, arızaların nasıl giderildiği, iş ve eğitim hayatında başarılı olmak için düşüncelerimi ve başarı hikayelerimi öğrenmek istediler. Çocuklarımıza enerji sektörünü tanıtırken gelecekleri için tavsiyelerde bulunduk. Böylesi güzel bir buluşmada bizimle olan enerji dolu çocuklarımıza ve sevgili ailelerine teşekkür ederim." dedi.

Enerjiyi eğlenceli ve yaratıcı sunumlarla öğrendiler

Minikler, eğitici ve eğlenceli sunumlarla da elektrik dağıtım sektörüne ilişkin yeni bilgiler öğrendiler. Teknik Akademi, İş Sağlığı ve Güvenliği ile Kurumsal İletişim departmanları tarafından yapılan "Elektriğin Zaman Yolculuğu", "İş Sağlığı ve Güvenliğinde Aklımıza Gelenler" ve "Enerji Tasarrufu Nasıl Yapılır?" başlıklı sunumlarla katılımcı çocuklara bilinçlendirici konular anlatıldı.

Günün anısına katılımcı çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Odyakmaz, etkinlik sonunda miniklere çeşitli hediyeler verdi.

4.JPG

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler