IENE Energy Outlook Tanıtım Toplantısı EPİAŞ’ın Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

ŞİRKET 25.05.2022 - 10:27, Güncelleme: 25.05.2022 - 10:27 2117+ kez okundu.
 

IENE Energy Outlook Tanıtım Toplantısı EPİAŞ’ın Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

Güneydoğu Avrupa Enerji Enstitüsü (Instute Of Energy For South East Europe) IENE’nin yayımladığı “South East Europe Energy Outlook 2021/2022” tanıtım toplantısı EPİAŞ’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Enerji Piyasaları İşletme AŞ (EPİAŞ) yerleşkesi konferans salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan EPİAŞ Genel Müdürü Ahmet Türkoğlu, yayınlanan bu rapora katkı sunmaktan mutlu olduklarını ve piyasaların şeffaflık ilkesi gereği bu tür çalışmaların önemli olduğuna dikkati çekti. Böyle bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Ahmet Türkoğlu katılımcılara teşekkürlerini iletti. IENE program ortağı enerji danışmanı Gökhan Yardımın açılış konuşması ile devam eden program IENE Başkanı ve İcra Direktörü Costis Stambolis’in rapor içeriği ile ilgili sunumuyla devam etti. Sunumun ardından IENE Genel Sekreteri ve Enerji Verimliliği Grubu Başkanı Costas Theofylactos da bir sunum yaparak toplantıya katkı sağladı. Programın son sunumunu ise  “Türkiye Profili” konulu sunumu ile bağımsız enerji danışmanı ve Energy Outlook raporuna katkıda bulunan Dr. Yurdakul Yiğitgüden gerçekleştirdi. Soru cevap bölümü ile program sona erdi.
Güneydoğu Avrupa Enerji Enstitüsü (Instute Of Energy For South East Europe) IENE’nin yayımladığı “South East Europe Energy Outlook 2021/2022” tanıtım toplantısı EPİAŞ’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Enerji Piyasaları İşletme AŞ (EPİAŞ) yerleşkesi konferans salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan EPİAŞ Genel Müdürü Ahmet Türkoğlu, yayınlanan bu rapora katkı sunmaktan mutlu olduklarını ve piyasaların şeffaflık ilkesi gereği bu tür çalışmaların önemli olduğuna dikkati çekti.

Böyle bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Ahmet Türkoğlu katılımcılara teşekkürlerini iletti.

IENE program ortağı enerji danışmanı Gökhan Yardımın açılış konuşması ile devam eden program IENE Başkanı ve İcra Direktörü Costis Stambolis’in rapor içeriği ile ilgili sunumuyla devam etti.

Sunumun ardından IENE Genel Sekreteri ve Enerji Verimliliği Grubu Başkanı Costas Theofylactos da bir sunum yaparak toplantıya katkı sağladı.

Programın son sunumunu ise  “Türkiye Profili” konulu sunumu ile bağımsız enerji danışmanı ve Energy Outlook raporuna katkıda bulunan Dr. Yurdakul Yiğitgüden gerçekleştirdi. Soru cevap bölümü ile program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler