Aksa Jeneratör, Yenilikçi Ürünlerini Dünya'ya Tanıtmaya Devam Ediyor

ŞİRKET 01.06.2022 - 13:59, Güncelleme: 01.06.2022 - 13:59 1957+ kez okundu.
 

Aksa Jeneratör, Yenilikçi Ürünlerini Dünya'ya Tanıtmaya Devam Ediyor

Aksa Jeneratör, mayıs boyunca Almanya, Özbekistan, ABD, Romanya ve Libya'da düzenlenen fuarlarda yenilikçi ürün ve hizmetlerini tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamada, Aksa Jeneratör'ün 11-12 Mayıs'ta Almanya'da düzenlenen Data Centre World Frankfurt Fuarı'nda yer aldığı standıyla katılımcıları veri merkezleri için kullanıma uygun 61 farklı modeli hakkında bilgilendirdiği belirtildi. Aksa Jeneratör'ün 18-20 Mayıs'ta düzenlenen ve enerji, enerji tasarrufu, kömür endüstrisi için ekipman ve teknolojiler, aydınlatma ve enerji üretimi için modern teknolojiler konuları üzerinde yoğunlaşan Power Özbekistan'da da sektöre yönelik çözümlerini Özbekistan ve Orta Asya'dan katılımcıları tanıttığı kaydedildi. Şirketin, yaka ipi sponsoru olarak katıldığı 23-25 Mayıs'ta düzenlenen PowerGen USA fuarında özellikle ABD pazarına uygun UL sertifikalı ve pazarın ihtiyaçlarına yönelik üretilen ürünleri ile dikkat çektiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Aksa Jeneratör 25 Mayıs'ta Romanya'da gerçekleşen Romanya DataCenter Forum'da ise katılımcılar ile buluşarak yenilikçi yaklaşımları ile öne çıktı. Hizmet verdiği 176 ülke arasında yer alan Romanya'da data center ürünleri hakkında çözümlerini anlatan Aksa Jeneratör aynı zamanda sektörün yanında müşterilere özel olarak yaptığı projelerden bahsetti. Libya'da 30 Mayıs-2 Haziran'da gerçekleşen ve Kuzey Afrika'daki inşaat sektörünün önemli fuarlarından olan Libya Build 2022 fuarına katılan Aksa Jeneratör bu fuarda inşaat sektöründeki özellikle büyük site projelerindeki önemli tecrübelerini katılımcılara aktardı." Açıklamada görüşlerine yer verilen Aksa Jeneratör Pazarlama Genel Müdürü Volkan Karaçalı, şirketin dünyanın en büyük üç jeneratör markasından biri olma hedefine doğru emin adımlarla ilerlediğine dikkati çekerek, "Aksa Jeneratör olarak 25 yurtdışı ofisi ve 176 ülkeye gerçekleştirdiğimiz satışlar ile yenilikçi çözümlerimizi sunarken yenilikçi ürün ve hizmetlerimizi daha geniş kitlelere tanıtma fırsatı buluyoruz. Önümüzdeki dönemde de pazar payımızı artırma hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı ve yatırım planlarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
Aksa Jeneratör, mayıs boyunca Almanya, Özbekistan, ABD, Romanya ve Libya'da düzenlenen fuarlarda yenilikçi ürün ve hizmetlerini tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamada, Aksa Jeneratör'ün 11-12 Mayıs'ta Almanya'da düzenlenen Data Centre World Frankfurt Fuarı'nda yer aldığı standıyla katılımcıları veri merkezleri için kullanıma uygun 61 farklı modeli hakkında bilgilendirdiği belirtildi.

Aksa Jeneratör'ün 18-20 Mayıs'ta düzenlenen ve enerji, enerji tasarrufu, kömür endüstrisi için ekipman ve teknolojiler, aydınlatma ve enerji üretimi için modern teknolojiler konuları üzerinde yoğunlaşan Power Özbekistan'da da sektöre yönelik çözümlerini Özbekistan ve Orta Asya'dan katılımcıları tanıttığı kaydedildi.

Şirketin, yaka ipi sponsoru olarak katıldığı 23-25 Mayıs'ta düzenlenen PowerGen USA fuarında özellikle ABD pazarına uygun UL sertifikalı ve pazarın ihtiyaçlarına yönelik üretilen ürünleri ile dikkat çektiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Aksa Jeneratör 25 Mayıs'ta Romanya'da gerçekleşen Romanya DataCenter Forum'da ise katılımcılar ile buluşarak yenilikçi yaklaşımları ile öne çıktı. Hizmet verdiği 176 ülke arasında yer alan Romanya'da data center ürünleri hakkında çözümlerini anlatan Aksa Jeneratör aynı zamanda sektörün yanında müşterilere özel olarak yaptığı projelerden bahsetti. Libya'da 30 Mayıs-2 Haziran'da gerçekleşen ve Kuzey Afrika'daki inşaat sektörünün önemli fuarlarından olan Libya Build 2022 fuarına katılan Aksa Jeneratör bu fuarda inşaat sektöründeki özellikle büyük site projelerindeki önemli tecrübelerini katılımcılara aktardı."

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aksa Jeneratör Pazarlama Genel Müdürü Volkan Karaçalı, şirketin dünyanın en büyük üç jeneratör markasından biri olma hedefine doğru emin adımlarla ilerlediğine dikkati çekerek, "Aksa Jeneratör olarak 25 yurtdışı ofisi ve 176 ülkeye gerçekleştirdiğimiz satışlar ile yenilikçi çözümlerimizi sunarken yenilikçi ürün ve hizmetlerimizi daha geniş kitlelere tanıtma fırsatı buluyoruz. Önümüzdeki dönemde de pazar payımızı artırma hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı ve yatırım planlarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.