YK Enerji, Dünya Çevre Günü'nü Öğrencilerle Kutladı

ŞİRKET 06.06.2022 - 14:56, Güncelleme: 06.06.2022 - 14:56 2127+ kez okundu.
 

YK Enerji, Dünya Çevre Günü'nü Öğrencilerle Kutladı

Şirketten yapılan açıklamaya göre, YK Enerji 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü Yeniköy TEK İlköğretim Okulu ve Kemerköy Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği etkinlikle kutladı.

Yeniköy TEK İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri, aileleri ve şirket çalışanlarının katıldığı "Gelin Birlikte Toplayalım" etkinliğiyle bölgedeki atıklar toplandı. Tüm öğrencilerin katıldığı etkinlik, piknik ve çeşitli aktivitelerle devam etti. Açıklamada görüşlerine yer verilen YK Enerji Genel Müdürü Mesut Serhat Dinç, bu özel günün asıl amacının dünyanın her yerinde kadın, erkek, çocuk, yaşlı tüm insanlarda ve kurumlarda çevrenin korunması konusunda farkındalık yaratmak olduğunu ifade etti. Serhat Dinç, şunları kaydteti: 'Biz de YK Enerji olarak sürdürülebilir bir dünya için üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getiriyoruz. YK Enerji, kurumsal sürdürülebilirliği tüm iş süreçlerinde titizlikle uyguluyor. Şirket bünyemizdeki çalışmalarımızın yanı sıra toplumun tüm kesimleriyle de bu alanda iş birlikleri yapıyor, projeler gerçekleştiriyoruz. Çevreyi korumanın bir yaşam biçimi haline gelmesi küçük yaşlarda edinilecek bir alışkanlık. Bu nedenle de çocuklarımıza örnek olmak, onlara çevrenin önemini anlatmak ve yaşamları boyunca bu bilinçle hareket etmelerini sağlamak için Yeniköy TEK İlköğretim Okulu öğrencilerimizle bu anlamlı etkinliği gerçekleştirdik.'
Şirketten yapılan açıklamaya göre, YK Enerji 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü Yeniköy TEK İlköğretim Okulu ve Kemerköy Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği etkinlikle kutladı.

Yeniköy TEK İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri, aileleri ve şirket çalışanlarının katıldığı "Gelin Birlikte Toplayalım" etkinliğiyle bölgedeki atıklar toplandı. Tüm öğrencilerin katıldığı etkinlik, piknik ve çeşitli aktivitelerle devam etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen YK Enerji Genel Müdürü Mesut Serhat Dinç, bu özel günün asıl amacının dünyanın her yerinde kadın, erkek, çocuk, yaşlı tüm insanlarda ve kurumlarda çevrenin korunması konusunda farkındalık yaratmak olduğunu ifade etti.

Serhat Dinç, şunları kaydteti:

'Biz de YK Enerji olarak sürdürülebilir bir dünya için üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getiriyoruz. YK Enerji, kurumsal sürdürülebilirliği tüm iş süreçlerinde titizlikle uyguluyor. Şirket bünyemizdeki çalışmalarımızın yanı sıra toplumun tüm kesimleriyle de bu alanda iş birlikleri yapıyor, projeler gerçekleştiriyoruz. Çevreyi korumanın bir yaşam biçimi haline gelmesi küçük yaşlarda edinilecek bir alışkanlık. Bu nedenle de çocuklarımıza örnek olmak, onlara çevrenin önemini anlatmak ve yaşamları boyunca bu bilinçle hareket etmelerini sağlamak için Yeniköy TEK İlköğretim Okulu öğrencilerimizle bu anlamlı etkinliği gerçekleştirdik.'

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.