Enerjisa Enerji, 222 Milyon Dolarlık Marka Değeri ile Türkiye’nin En Değerli 21. Markası Oldu

ŞİRKET 09.06.2022 - 12:52, Güncelleme: 09.06.2022 - 12:52 2472+ kez okundu.
 

Enerjisa Enerji, 222 Milyon Dolarlık Marka Değeri ile Türkiye’nin En Değerli 21. Markası Oldu

Enerjisa Enerji, her yıl güçlü markaların listelendiği dünyanın önde gelen bağımsız marka değerleme danışmanlık şirketi olan Brand Finance listesine geçtiğimiz seneye göre 9 sıra yükselerek Türkiye’nin en değerli 21. Markası oldu.

Enerjisa Enerji, dünyanın önde gelen bağımsız marka değerlendirme danışmanlık şirketi Brand Finance’in her yıl yayınladığı En Değerli Markalar Turkey 100 listesinde geçtiğimiz seneye göre dokuz sıra birden yükselerek büyük bir atılımla yirmi birinci sıraya yükseldi. Geçtiğimiz yıla oranla sıralamada büyük bir sıçrama gösteren Enerjisa Enerji, marka değerini de 181 milyon USD’dan 222 milyon USD’a yükseldi. Enerji sektöründe ilk 100 içinde yer alan tek marka olan Enerjisa Enerji’nin marka notu ise  A+’a yükseldi.  Enerjisa aynı zamanda bu yıl ilk 10 içerisinde güçlerini artıran 5 şirketten biri oldu. Teknoloji ve sürdürülebilirlik temelli bir strateji ile ilerliyoruz Brand Finance listesinde büyük bir yükseliş kaydetmekten  gurur duyduğunu belirten Enerjisa Enerjisa CEO’su Murat Pınar, “Brand Finance listesinde bu yıl büyük bir atılım gerçekleştirerek 30. Sıradan 21. Sıraya yükseldik. Bu sonuç müşterilerimizin ve paydaşlarımızın bize duyduğu güven ve gerçekleştirdiğimiz yatırımların piyasalar nezdinde olumlu karşılanmasının bir sonucudur. Enerjisa Enerji olarak ülkemizin büyüme potansiyeli yüksek olan elektrik dağıtım ve satış sektöründe teknoloji ve sürdürülebilirlik merkezli bir strateji değer üreterek ilerliyoruz. Daha yeşil ve akıllı bir gelecek için sürekli olarak kendimizi geliştirmeye adayarak yaşadığımız çevreye ve topluma fayda sağlarken ve müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak ürünler geliştirmeye ve yatırımlarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.  
Enerjisa Enerji, her yıl güçlü markaların listelendiği dünyanın önde gelen bağımsız marka değerleme danışmanlık şirketi olan Brand Finance listesine geçtiğimiz seneye göre 9 sıra yükselerek Türkiye’nin en değerli 21. Markası oldu.

Enerjisa Enerji, dünyanın önde gelen bağımsız marka değerlendirme danışmanlık şirketi Brand Finance’in her yıl yayınladığı En Değerli Markalar Turkey 100 listesinde geçtiğimiz seneye göre dokuz sıra birden yükselerek büyük bir atılımla yirmi birinci sıraya yükseldi. Geçtiğimiz yıla oranla sıralamada büyük bir sıçrama gösteren Enerjisa Enerji, marka değerini de 181 milyon USD’dan 222 milyon USD’a yükseldi. Enerji sektöründe ilk 100 içinde yer alan tek marka olan Enerjisa Enerji’nin marka notu ise  A+’a yükseldi.  Enerjisa aynı zamanda bu yıl ilk 10 içerisinde güçlerini artıran 5 şirketten biri oldu.

Teknoloji ve sürdürülebilirlik temelli bir strateji ile ilerliyoruz

Brand Finance listesinde büyük bir yükseliş kaydetmekten  gurur duyduğunu belirten Enerjisa Enerjisa CEO’su Murat Pınar, “Brand Finance listesinde bu yıl büyük bir atılım gerçekleştirerek 30. Sıradan 21. Sıraya yükseldik. Bu sonuç müşterilerimizin ve paydaşlarımızın bize duyduğu güven ve gerçekleştirdiğimiz yatırımların piyasalar nezdinde olumlu karşılanmasının bir sonucudur. Enerjisa Enerji olarak ülkemizin büyüme potansiyeli yüksek olan elektrik dağıtım ve satış sektöründe teknoloji ve sürdürülebilirlik merkezli bir strateji değer üreterek ilerliyoruz. Daha yeşil ve akıllı bir gelecek için sürekli olarak kendimizi geliştirmeye adayarak yaşadığımız çevreye ve topluma fayda sağlarken ve müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak ürünler geliştirmeye ve yatırımlarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler