Enerjisa Üretim’den Rüzgarın Kanatları Belgeseli

ŞİRKET 15.06.2022 - 14:27, Güncelleme: 15.06.2022 - 14:27 2462+ kez okundu.
 

Enerjisa Üretim’den Rüzgarın Kanatları Belgeseli

Enerjisa Üretim, Dünya Rüzgar Gününde “Rüzgarın Kanatları” belgesel filmini izleyiciyle buluşturuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Enerjisa Üretim, belgesel film yapımcısı Coşkun Aral ve ekibiyle çalıştığı “Rüzgarın Kanatları” belgesel filmini çekti. Enerjisa Üretim, belgesel filmi ile enerji okur yazarlığını da artırmayı hedefliyor. Enerjisa Üretim, yepyeni bir yapım olan ‘’Rüzgarın Kanatları’’ Belgeseli  ile ekranlarda  yer alacak. 3 bölümden oluşacak ve rüzgar enerjisi hakkında A’dan Z’ye bilgiler aktaracak belgesel 15 Haziran Çarşamba Günü Enerjisa Üretim’in sosyal medya hesaplarında seyirci ile buluşacak. Belgesel filminde; rüzgar tirbünlerinin tarihi, yatırım süreçleri, Türkiye’deki rüzgar enerjisi potansiyeli, operasyonel süreçler, işletme ve bakım planlamaları anlatılıyor. Karbon ayak izinin azaltılması ve sürdürülebilir enerji konularının altını çizen belgesel filmi, Enerjisa Üretim’in gelecek yatırımları ve rüzgar yatırımlarını da izleyiciyle buluşturuyor.  
Enerjisa Üretim, Dünya Rüzgar Gününde “Rüzgarın Kanatları” belgesel filmini izleyiciyle buluşturuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Enerjisa Üretim, belgesel film yapımcısı Coşkun Aral ve ekibiyle çalıştığı “Rüzgarın Kanatları” belgesel filmini çekti. Enerjisa Üretim, belgesel filmi ile enerji okur yazarlığını da artırmayı hedefliyor.

Enerjisa Üretim, yepyeni bir yapım olan ‘’Rüzgarın Kanatları’’ Belgeseli  ile ekranlarda  yer alacak. 3 bölümden oluşacak ve rüzgar enerjisi hakkında A’dan Z’ye bilgiler aktaracak belgesel 15 Haziran Çarşamba Günü Enerjisa Üretim’in sosyal medya hesaplarında seyirci ile buluşacak.

Belgesel filminde; rüzgar tirbünlerinin tarihi, yatırım süreçleri, Türkiye’deki rüzgar enerjisi potansiyeli, operasyonel süreçler, işletme ve bakım planlamaları anlatılıyor. Karbon ayak izinin azaltılması ve sürdürülebilir enerji konularının altını çizen belgesel filmi, Enerjisa Üretim’in gelecek yatırımları ve rüzgar yatırımlarını da izleyiciyle buluşturuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.