Enerya, Antalya'da 115 Mahalleye Doğalgaz Ulaştırıyor

ŞİRKET 16.06.2022 - 11:23, Güncelleme: 16.06.2022 - 11:23 4923+ kez okundu.
 

Enerya, Antalya'da 115 Mahalleye Doğalgaz Ulaştırıyor

Antalya'da 2010 yılında faaliyetlerine başlayan Enerya Enerji, bölgede 115 mahalleye doğalgaz ulaştırıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ılıman iklimin hakim olduğu şehirde kullanıcılar doğalgaz konforunu yaşadıkça doğalgaza geçiş oranları da yükselmeye devam ediyor. Doğalgaz, Antalya'da klima kullanımı yerine kış aylarında ısınma yöntemi olarak tercih edilirken, bölgede 115 mahallede 191 binin üzerinde kullanıcı klima yerine doğalgazı ısınma yöntemi olarak tercih ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği kentte yeni mahalleler de yıl sonuna kadar doğalgaz kullanmaya başlayabilecek. Doğalgaz kullanımı ile alternatif ısınma yöntemlerine kıyasla ev ekonomisine yılda ortalama 3 bin 500 lira katkı sağlamanın mümkün olabileceği belirtiliyor.
Antalya'da 2010 yılında faaliyetlerine başlayan Enerya Enerji, bölgede 115 mahalleye doğalgaz ulaştırıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ılıman iklimin hakim olduğu şehirde kullanıcılar doğalgaz konforunu yaşadıkça doğalgaza geçiş oranları da yükselmeye devam ediyor.

Doğalgaz, Antalya'da klima kullanımı yerine kış aylarında ısınma yöntemi olarak tercih edilirken, bölgede 115 mahallede 191 binin üzerinde kullanıcı klima yerine doğalgazı ısınma yöntemi olarak tercih ediyor.

Çalışmaların hızla devam ettiği kentte yeni mahalleler de yıl sonuna kadar doğalgaz kullanmaya başlayabilecek.

Doğalgaz kullanımı ile alternatif ısınma yöntemlerine kıyasla ev ekonomisine yılda ortalama 3 bin 500 lira katkı sağlamanın mümkün olabileceği belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler