Enerjisa CEO'su Murat Pınar'dan Portekiz'de Küresel İş Birliği Çağrısı

ŞİRKET 25.06.2022 - 12:00, Güncelleme: 04.07.2022 - 11:34 1512+ kez okundu.
 

Enerjisa CEO'su Murat Pınar'dan Portekiz'de Küresel İş Birliği Çağrısı

Enerjisa Enerji Üst Yöneticisi (CEO) Murat Pınar'ın iş dünyasına Kovid-19 salgını sonrası ortaya çıkan küresel ekonomik belirsizliklere karşı uluslararası iş birliği çağrısında bulunduğu bildirildi.

Enerjisa Enerji'den yapılan açıklamada, EUROGIA Topluluğu başkanlığını yürüten Pınar'ın, Portekiz'in Estoril kentinde 28'incisi düzenlenen EUREKA Küresel İnovasyon Zirvesi'nde özel sektör adına Türkiye'yi temsilen yer aldığı belirtildi. Açıklamada, Pınar'ın burada yaptığı konuşmasından şu ifadelere yer verildi: 'Tüm ülkeleri ve sektörleri etkileyen sorunların iklim, enerji, iletişim ve dijitalleşme gibi farklı boyutları arasında küresel bir geçiş söz konusu. Sorunlar küresel ölçekte olduğundan ortaya koyacağımız çözümler de uluslararası iş birliğiyle şekillenmeli. İş dünyasının pandemi ve küresel ekonomideki belirsizlikler sonrası oluşan yeni iklime uyum sağlaması için küresel iş birliği ve kolektif yaklaşımların gelişmesi gerek.' Pınar'ın konuşmasında ayrıca, geleneksel iş modellerinin geçiş dönemlerinde işe yaramadığına ve hizmet odaklı yeni yaklaşımların önemine dikkati çektiği ifade edildi.
Enerjisa Enerji Üst Yöneticisi (CEO) Murat Pınar'ın iş dünyasına Kovid-19 salgını sonrası ortaya çıkan küresel ekonomik belirsizliklere karşı uluslararası iş birliği çağrısında bulunduğu bildirildi.

Enerjisa Enerji'den yapılan açıklamada, EUROGIA Topluluğu başkanlığını yürüten Pınar'ın, Portekiz'in Estoril kentinde 28'incisi düzenlenen EUREKA Küresel İnovasyon Zirvesi'nde özel sektör adına Türkiye'yi temsilen yer aldığı belirtildi.

Açıklamada, Pınar'ın burada yaptığı konuşmasından şu ifadelere yer verildi:

'Tüm ülkeleri ve sektörleri etkileyen sorunların iklim, enerji, iletişim ve dijitalleşme gibi farklı boyutları arasında küresel bir geçiş söz konusu. Sorunlar küresel ölçekte olduğundan ortaya koyacağımız çözümler de uluslararası iş birliğiyle şekillenmeli. İş dünyasının pandemi ve küresel ekonomideki belirsizlikler sonrası oluşan yeni iklime uyum sağlaması için küresel iş birliği ve kolektif yaklaşımların gelişmesi gerek.'

Pınar'ın konuşmasında ayrıca, geleneksel iş modellerinin geçiş dönemlerinde işe yaramadığına ve hizmet odaklı yeni yaklaşımların önemine dikkati çektiği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.