TMSF, Adularya Enerji Üretimi Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü Satışa Çıkardı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2019 - 14:10, Güncelleme: 22.07.2019 - 14:10 2916+ kez okundu.
 

TMSF, Adularya Enerji Üretimi Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü Satışa Çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu(TMSF), Adularya Enerji Üretimi Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü bir kez daha satışa çıkardı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) daha önce de satışa sunulan Adularya Enerji Üretimi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 1.1 milyar TL muhammen bedel üzerinden yeniden satışa sundu. TMSF'nin konu ile ilgili ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.   Adularya Enerji Üretimi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü” “Malikler”e  ait  gayrimenkuller (Mihalıççık- Eskişehir, Kütahya İli, Gediz İlçesi, Gümüşlü Köyünde kain 323 ve 331 no.lu parseller ile Koyunağılı Mahallesi ve Bey Köyü'nde konumlu Yunus Emre Termik Elektrik Santrali  olmak üzere toplam 31 adet arsa ve maden sahası), Maliye Hazinesinin  hüküm ve tasarrufundaki iki adet taşınmaz üzerinde Adularya Enerji Elektrik Üretimi ve Madencilik A.Ş. lehine 23 Haziran 2055 yılına kadar  tesis edilmiş bulunan üst kullanım izni, menkul mallar (prefabrik  yapılar, maden sahası ve termik santral sahasındaki menkuller,  taşıtlar), maden ruhsatları, haklar (belge, lisans ve ruhsatlar) ile  bu varlıkların ferî ve mütemmim cüzü niteliğindeki tarafı oldukları  sözleşmeler ve bu sözleşmelerden doğan ancak başlı başına iktisadi  değeri olmayanlar da dâhil olmak üzere diğer tüm mal, hak ve  varlıklardan oluşuyor.   İhalede muhammen bedel 1,1 milyar TL olarak belirlendi. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ilana göre, 21 Ağustos saat 14.30'da yapılacak ihaleye 20 Ağustos'a kadar teklif verilebilecek. Adularya Enerji daha önce iki kere satışa çıkarılmıştı.
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu(TMSF), Adularya Enerji Üretimi Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü bir kez daha satışa çıkardı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) daha önce de satışa sunulan Adularya Enerji Üretimi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 1.1 milyar TL muhammen bedel üzerinden yeniden satışa sundu. TMSF'nin konu ile ilgili ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

Adularya Enerji Üretimi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü” “Malikler”e  ait  gayrimenkuller (Mihalıççık- Eskişehir, Kütahya İli, Gediz İlçesi, Gümüşlü Köyünde kain 323 ve 331 no.lu parseller ile Koyunağılı Mahallesi ve Bey Köyü'nde konumlu Yunus Emre Termik Elektrik Santrali  olmak üzere toplam 31 adet arsa ve maden sahası), Maliye Hazinesinin  hüküm ve tasarrufundaki iki adet taşınmaz üzerinde Adularya Enerji Elektrik Üretimi ve Madencilik A.Ş. lehine 23 Haziran 2055 yılına kadar  tesis edilmiş bulunan üst kullanım izni, menkul mallar (prefabrik  yapılar, maden sahası ve termik santral sahasındaki menkuller,  taşıtlar), maden ruhsatları, haklar (belge, lisans ve ruhsatlar) ile  bu varlıkların ferî ve mütemmim cüzü niteliğindeki tarafı oldukları  sözleşmeler ve bu sözleşmelerden doğan ancak başlı başına iktisadi  değeri olmayanlar da dâhil olmak üzere diğer tüm mal, hak ve  varlıklardan oluşuyor.

 

İhalede muhammen bedel 1,1 milyar TL olarak belirlendi. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ilana göre, 21 Ağustos saat 14.30'da yapılacak ihaleye 20 Ağustos'a kadar teklif verilebilecek. Adularya Enerji daha önce iki kere satışa çıkarılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.