Teksan, Schneider Electric'in UPS Distribütörü Oldu

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2019 - 17:32, Güncelleme: 01.08.2019 - 17:32 2530+ kez okundu.
 

Teksan, Schneider Electric'in UPS Distribütörü Oldu

Teksan Jeneratör, Schneider Electric’in kesintisiz güç kaynağı (UPS) ürünlerinde Türkiye distribütörlerinden biri oldu.

Teksan Jeneratör, dünyanın enerji yönetimi ve otomasyon şirketlerinden Schneider Electric ile önemli bir iş birliğine imza  attı. Yapılan iş birliği kapsamında Teksan Jeneratör, Schneider Electric’in kesintisiz güç kaynağı (UPS) ürünlerinde Türkiye  distribütörlerinden biri oldu.   Tam 25 yıldır müşterilerine kesintisiz enerji çözümlerini  sağlamak için faaliyet gösteren Teksan Jeneratör, yaptığı iş  birlikleriyle müşterilerine sunduğu katma değerli ürün yelpazesini  genişletiyor. Son olarak Schneider Electric’in UPS çözümlerini ürün  gamına ekleyen Teksan, büyümesini sürdürüyor.    Kesintisiz enerjiye ihtiyaç duyan müşterilerine dizel, doğalgazlı  ve biyogazlı jeneratör setleri, yüzde 90 enerji verimliliği sağlayan  kojenerasyon ve trijenerasyon sistemleri, mobil aydınlatma kuleleri, Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan hibrit güç sistemleri çözümleri  ile hizmet veren Teksan, bundan sonra gelecek UPS taleplerini de Schneider Electric’in kaliteli ve uygun fiyatlı seçenekleri ile  karşılayacak.
Teksan Jeneratör, Schneider Electric’in kesintisiz güç kaynağı (UPS) ürünlerinde Türkiye distribütörlerinden biri oldu.

Teksan Jeneratör, dünyanın enerji yönetimi ve otomasyon şirketlerinden Schneider Electric ile önemli bir iş birliğine imza  attı. Yapılan iş birliği kapsamında Teksan Jeneratör, Schneider Electric’in kesintisiz güç kaynağı (UPS) ürünlerinde Türkiye  distribütörlerinden biri oldu.

 

Tam 25 yıldır müşterilerine kesintisiz enerji çözümlerini  sağlamak için faaliyet gösteren Teksan Jeneratör, yaptığı iş  birlikleriyle müşterilerine sunduğu katma değerli ürün yelpazesini  genişletiyor. Son olarak Schneider Electric’in UPS çözümlerini ürün  gamına ekleyen Teksan, büyümesini sürdürüyor. 

 

Kesintisiz enerjiye ihtiyaç duyan müşterilerine dizel, doğalgazlı  ve biyogazlı jeneratör setleri, yüzde 90 enerji verimliliği sağlayan  kojenerasyon ve trijenerasyon sistemleri, mobil aydınlatma kuleleri, Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan hibrit güç sistemleri çözümleri  ile hizmet veren Teksan, bundan sonra gelecek UPS taleplerini de Schneider Electric’in kaliteli ve uygun fiyatlı seçenekleri ile  karşılayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.