UEDAŞ'tan "Şehrin Işıkları" Sergisi

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:47, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:47 3109+ kez okundu.
 

UEDAŞ'tan "Şehrin Işıkları" Sergisi

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) "Şehrin Işıkları" sergisi 23-28 Ekim tarihleri arasında Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Sergi Salonu'nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

UEDAŞ tarafından düzenlenen, “Şehrin Işıkları” fotoğraf yarışmasında dereceye giren 50 fotoğraf “Şehrin Işıkları” sergisinde sanatseverlerle buluştu. EPDK Sergi Salonu’nda 23-28 Ekim tarihlerin arasında gerçekleştirilen “Şehrin Işıkları” sergisinin açılışını; EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz yaptı. Sergi açılışına, UEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, UEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili İsmail Ergüneş, UEDAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü de katıldı. UEDAŞ tarafından ulusal çapta düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından yarışmacıların katıldığı “Gece ve Işık” temalı “Şehrin Işıkları” yarışmasına 17 Temmuz- 1 Eylül tarihleri arasında 3 bin 821 başvuru geldi. Amatör veya profesyonel olarak fotoğraf sanatına ilgi duyan herkesin katılımına açık olan yarışmaya katılım sayısında her geçen yıl artış yaşanıyor. Yarışmada dereceye giren fotoğraflar Türkiye’nin çeşitli illerinde sergileniyor.
Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) "Şehrin Işıkları" sergisi 23-28 Ekim tarihleri arasında Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Sergi Salonu'nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

UEDAŞ tarafından düzenlenen, “Şehrin Işıkları” fotoğraf yarışmasında dereceye giren 50 fotoğraf “Şehrin Işıkları” sergisinde sanatseverlerle buluştu.

EPDK Sergi Salonu’nda 23-28 Ekim tarihlerin arasında gerçekleştirilen “Şehrin Işıkları” sergisinin açılışını; EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz yaptı. Sergi açılışına, UEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, UEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili İsmail Ergüneş, UEDAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü de katıldı.

UEDAŞ tarafından ulusal çapta düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından yarışmacıların katıldığı “Gece ve Işık” temalı “Şehrin Işıkları” yarışmasına 17 Temmuz- 1 Eylül tarihleri arasında 3 bin 821 başvuru geldi. Amatör veya profesyonel olarak fotoğraf sanatına ilgi duyan herkesin katılımına açık olan yarışmaya katılım sayısında her geçen yıl artış yaşanıyor. Yarışmada dereceye giren fotoğraflar Türkiye’nin çeşitli illerinde sergileniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.