Schneider Electric, 2019 Yılsonu Hedefini ise 10 Üzerinden 7 Olarak Açıkladı

DÜNYADAN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2019 - 12:26, Güncelleme: 06.08.2019 - 12:26 3562+ kez okundu.
 

Schneider Electric, 2019 Yılsonu Hedefini ise 10 Üzerinden 7 Olarak Açıkladı

Schneider Electric, Sürdürülebilirlik Etkisi 2018-2020 hedefini, 2019 yılı 2. çeyreği itibariyle aştığını duyurdu.

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya çapında  uzman olan Schneider Electric, 2019 yılı 2. çeyrek dönemi finansal ve  finansal olmayan sonuçlarını duyurdu. Schneider Electric her çeyrek  dönemde, Schneider Sürdürülebilirlik Etkisi'nden 21 gösterge  yayınlıyor. Bu göstergeler COP 21 ve Birleşmiş Milletler hedefleri ile  de uyumlu ve 2018 - 2020 yılları arasındaki iddialı sürdürülebilirlik  taahhütlerine doğru ilerlemeyi ölçüyor. Açıklanan son verilere göre  şirket, 2019 yılı 2. çeyrek dönemi itibariyle elde edilen 10 üzerinden 6,78’lik puanla, 2018 - 2020 yıllarına ait hedefi aştı. Schneider Electric, 2019 yılsonu hedefini ise 10 üzerinden 7 olarak açıkladı.   Schneider Electric Sürdürülebilirlik Başkan Yardımcısı Gilles Vermot Desroches elde edilen bu başarı hakkında "Bu yıl Dünya kaynaklarımızdan fazlasını tükettiğimizi bize gösteren Limit Aşımı Günü, 29 Temmuz’a denk geliyor. Bu 10 yıl öncesinden 20  gün, 2000 yılına göre ise 56 gün önce kaynaklarımızı tükettiğimiz  anlamına geliyor. Böyle bir zamanda yayınlanan raporumuz, Schneider Electric'in sürdürülebilir bir dünya için gerçekleştirdiği çalışmaları  derinleştirdiğini gözler önüne seriyor. Schneider Sürdürülebilirlik Etkisi ile Schneider Electric’in küresel ekosistemi, herkesin güvenli,  güvenilir ve temiz enerjiden faydalanabilmesine ve katılımcı büyümeye  yönelmesine hizmet ediyor. Solar Impulse Vakfı ile iş birliğimiz bu  taahhüdün kanıtıdır ve BM Sürdürülebilir Gelişme Hedefleri’ne doğru  atılan yeni bir adımdır. Ayrıca iş birliği ve en iyi uygulamaların  paylaşılması adına, çözümlerimiz sayesinde engellenen CO2  emisyonlarının ölçülmesinde kullanılan metodoloji ile ilgili bir  araştırma yazısı yayımladık. Bunun karbon açısından nötrlük konusunda  birçok aktör tarafından kullanılacağını umuyoruz. Bu çalışmalarımızın  bağımsız kurumlar tarafından tanınması ve ödüllendirilmesi de doğru  yolda olduğumuzun göstergesi. Son dönemde Schneider Electric, bir kez  daha Ecovadis Altın Madalyasına layık görüldü ve tedarik zinciri  alanındaki iki Gartner ödülüyle lider konumdadır.”diye konuştu.  
Schneider Electric, Sürdürülebilirlik Etkisi 2018-2020 hedefini, 2019 yılı 2. çeyreği itibariyle aştığını duyurdu.

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya çapında  uzman olan Schneider Electric, 2019 yılı 2. çeyrek dönemi finansal ve  finansal olmayan sonuçlarını duyurdu. Schneider Electric her çeyrek  dönemde, Schneider Sürdürülebilirlik Etkisi'nden 21 gösterge  yayınlıyor. Bu göstergeler COP 21 ve Birleşmiş Milletler hedefleri ile  de uyumlu ve 2018 - 2020 yılları arasındaki iddialı sürdürülebilirlik  taahhütlerine doğru ilerlemeyi ölçüyor. Açıklanan son verilere göre  şirket, 2019 yılı 2. çeyrek dönemi itibariyle elde edilen 10 üzerinden 6,78’lik puanla, 2018 - 2020 yıllarına ait hedefi aştı. Schneider Electric, 2019 yılsonu hedefini ise 10 üzerinden 7 olarak açıkladı.

 

Schneider Electric Sürdürülebilirlik Başkan Yardımcısı Gilles Vermot Desroches elde edilen bu başarı hakkında "Bu yıl Dünya kaynaklarımızdan fazlasını tükettiğimizi bize gösteren Limit Aşımı Günü, 29 Temmuz’a denk geliyor. Bu 10 yıl öncesinden 20  gün, 2000 yılına göre ise 56 gün önce kaynaklarımızı tükettiğimiz  anlamına geliyor. Böyle bir zamanda yayınlanan raporumuz, Schneider Electric'in sürdürülebilir bir dünya için gerçekleştirdiği çalışmaları  derinleştirdiğini gözler önüne seriyor. Schneider Sürdürülebilirlik Etkisi ile Schneider Electric’in küresel ekosistemi, herkesin güvenli,  güvenilir ve temiz enerjiden faydalanabilmesine ve katılımcı büyümeye  yönelmesine hizmet ediyor. Solar Impulse Vakfı ile iş birliğimiz bu  taahhüdün kanıtıdır ve BM Sürdürülebilir Gelişme Hedefleri’ne doğru  atılan yeni bir adımdır. Ayrıca iş birliği ve en iyi uygulamaların  paylaşılması adına, çözümlerimiz sayesinde engellenen CO2  emisyonlarının ölçülmesinde kullanılan metodoloji ile ilgili bir  araştırma yazısı yayımladık. Bunun karbon açısından nötrlük konusunda  birçok aktör tarafından kullanılacağını umuyoruz. Bu çalışmalarımızın  bağımsız kurumlar tarafından tanınması ve ödüllendirilmesi de doğru  yolda olduğumuzun göstergesi. Son dönemde Schneider Electric, bir kez  daha Ecovadis Altın Madalyasına layık görüldü ve tedarik zinciri  alanındaki iki Gartner ödülüyle lider konumdadır.”diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.