Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez KKTC’ye Resmi Ziyarette Bulundu

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2019 - 14:32, Güncelleme: 06.08.2019 - 14:49 3532+ kez okundu.
 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez KKTC’ye Resmi Ziyarette Bulundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) bugün bir dizi resmi ziyarette bulundu.

Bir dizi resmi ziyaret için bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) giden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Ersin Tatar ve Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy ile bir araya gelerek son gelişmeler ele alındı.   Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez resmi sosyal medya hesabından ziyaretlerle ilgili paylaşımda “Biriz, beraberiz, güçlüyüz. Geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. El ele, gönül gönüle... İlelebet...” birliktelik vurgusunda bulundu.   Ziyaretlerin ardından KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez onuruna öğle yemeği verdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez onuruna verilen yemeğe, KKTC Başbakanı Ersin Tatar, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri ve bürokratlar katıldı.                
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) bugün bir dizi resmi ziyarette bulundu.

Bir dizi resmi ziyaret için bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) giden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Ersin Tatar ve Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy ile bir araya gelerek son gelişmeler ele alındı.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez resmi sosyal medya hesabından ziyaretlerle ilgili paylaşımda “Biriz, beraberiz, güçlüyüz. Geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. El ele, gönül gönüle... İlelebet...” birliktelik vurgusunda bulundu.

 

Ziyaretlerin ardından KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez onuruna öğle yemeği verdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez onuruna verilen yemeğe, KKTC Başbakanı Ersin Tatar, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri ve bürokratlar katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.