Kotra Sigorta, GES'ler İçin Bir Yeniliğe Daha İmza Attı

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2019 - 15:06, Güncelleme: 27.08.2019 - 15:13 2493+ kez okundu.
 

Kotra Sigorta, GES'ler İçin Bir Yeniliğe Daha İmza Attı

Kotra Sigorta, GES'ler için Güç Aşımına (Demant Sorunu), Şebeke Güç Kesintilerine, Dağıtım Şirketi İflası gibi sorunların neticesinde yapılacak masraflara ve güneşlenme eksikliklerine teminat sağlandığını duyurdu.

Kotra Sigorta'dan yapılan açıklamada artık Güneş enerjisi santralleri (GES) için Güç Aşımına (Demant Sorunu), Şebeke Güç Kesintilerine, Dağıtım Şirketi İflası gibi sorunların neticesinde yapılacak masraflara ve güneşlenme  eksikliklerine teminat sağlandığı duyuruldu.   Kotra Sigorta Genel Müdürü Osman TÜKEN, uzun süredir sürdürdükleri  ürün geliştirme çalışmaları sonunda Güneş enerjisi yatırımcılarını  finansal baskı altına alan bu risklere karşı koruma sağladıklarını  ifade etti.   Müşterilerinden gelen geri bildirimler doğrultusunda  sigortalanabilir riskleri daha kolay belirleyebilmek için Kotra Sigorta bünyesine Enerji Sistemleri Mühendisi istihdam ettiklerini ve  bu sayede yatırımcıların sorunlarını daha net belirleyebildiklerini  bildirdi. Aynı zamanda bu gelişme sonrası müşterilerinin yaşadıkları  hasarlar için kendilerine daha teknik hizmet sunabildiklerini de  iletti.   GES Yatırımcılarının mevcut santral sigorta poliçelerine bu  kazanımları eklediklerini belirtti. Son derece rekabetçi fiyatlar ile  sundukları sigorta ürünleri içerisinde alınacak bu yeni sigorta  teminatlarının, yatırımcılara ek bir külfet getirmediğini bildirdi ve  finans kuruluşlarına karşı yatırımcıların elini güçlendirdiklerini de  sözlerine ekledi.   Osman Tüken sözlerini Kotra Sigorta'nın yenilenebilir enerji  sistemlerinin destekçisi olduğunu belirterek ve sağladıkları  teminatların sektöre hayırlı olmasını dileyerek bitirdi. 
Kotra Sigorta, GES'ler için Güç Aşımına (Demant Sorunu), Şebeke Güç Kesintilerine, Dağıtım Şirketi İflası gibi sorunların neticesinde yapılacak masraflara ve güneşlenme eksikliklerine teminat sağlandığını duyurdu.

Kotra Sigorta'dan yapılan açıklamada artık Güneş enerjisi santralleri (GES) için Güç Aşımına (Demant Sorunu), Şebeke Güç Kesintilerine, Dağıtım Şirketi İflası gibi sorunların neticesinde yapılacak masraflara ve güneşlenme  eksikliklerine teminat sağlandığı duyuruldu.

 

Kotra Sigorta Genel Müdürü Osman TÜKEN, uzun süredir sürdürdükleri  ürün geliştirme çalışmaları sonunda Güneş enerjisi yatırımcılarını  finansal baskı altına alan bu risklere karşı koruma sağladıklarını  ifade etti.

 

Müşterilerinden gelen geri bildirimler doğrultusunda  sigortalanabilir riskleri daha kolay belirleyebilmek için Kotra Sigorta bünyesine Enerji Sistemleri Mühendisi istihdam ettiklerini ve  bu sayede yatırımcıların sorunlarını daha net belirleyebildiklerini  bildirdi. Aynı zamanda bu gelişme sonrası müşterilerinin yaşadıkları  hasarlar için kendilerine daha teknik hizmet sunabildiklerini de  iletti.

 

GES Yatırımcılarının mevcut santral sigorta poliçelerine bu  kazanımları eklediklerini belirtti. Son derece rekabetçi fiyatlar ile  sundukları sigorta ürünleri içerisinde alınacak bu yeni sigorta  teminatlarının, yatırımcılara ek bir külfet getirmediğini bildirdi ve  finans kuruluşlarına karşı yatırımcıların elini güçlendirdiklerini de  sözlerine ekledi.

 

Osman Tüken sözlerini Kotra Sigorta'nın yenilenebilir enerji  sistemlerinin destekçisi olduğunu belirterek ve sağladıkları  teminatların sektöre hayırlı olmasını dileyerek bitirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.