Fırat EDAŞ Müdürlüğüne Fikret Türkmen Atandı

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2019 - 11:12, Güncelleme: 28.08.2019 - 11:12 3487+ kez okundu.
 

Fırat EDAŞ Müdürlüğüne Fikret Türkmen Atandı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürlüğü görevine Fikret Türkmen atandı.

2017 yılından itibaren Kazancı Holding’e bağlı Aksa Elektrik Dağıtım Grubu’nda müşteri ve şebeke operasyonları direktörü olarak görevini yürüten Fikret Türkmen, holding bünyesinde gerçekleştirilen değişim ve yeniden yapılandırma kapsamında Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürlüğü görevine getirildi.    Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde yaklaşık 1 milyon müşteriye hizmet veren Fırat EDAŞ tarafından yapılan açıklamada, yeni süreçte müşteri memnuniyeti odağında, kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti hedefi ile özverili çalışmaların artarak devam edeceğine dikkat çekildi. 
Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürlüğü görevine Fikret Türkmen atandı.

2017 yılından itibaren Kazancı Holding’e bağlı Aksa Elektrik Dağıtım Grubu’nda müşteri ve şebeke operasyonları direktörü olarak görevini yürüten Fikret Türkmen, holding bünyesinde gerçekleştirilen değişim ve yeniden yapılandırma kapsamında Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürlüğü görevine getirildi. 

 

Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde yaklaşık 1 milyon müşteriye hizmet veren Fırat EDAŞ tarafından yapılan açıklamada, yeni süreçte müşteri memnuniyeti odağında, kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti hedefi ile özverili çalışmaların artarak devam edeceğine dikkat çekildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.