BP, Alaska'daki Varlıklarını Hilcorp Alaska'ya Sattı

DÜNYADAN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2019 - 11:16, Güncelleme: 28.08.2019 - 11:16 2212+ kez okundu.
 

BP, Alaska'daki Varlıklarını Hilcorp Alaska'ya Sattı

İngiliz petrol şirketi British Petroleum (BP), Alaska’daki varlıklarını Hilcorp Alaska'ya sattı.

Alaska petrol sektörünün önde gelen oyuncularından olan İngiliz petrol şirketi British Petroleum’den (BP)  yapılan açıklamaya göre, hem Prudhoe Bay petrol sahasındaki  çıkarları hem de trans-Alaska boru hattındaki pay 5 milyar 600 milyon dolar  karşılığında Hilcorp Alaska'ya satıldı.    Satış, BPH'nin 2020'ye kadar 10 milyar dolar tutarında varlık satma  planı çerçevesinde gerçekleşti. BP'nin Alaska'da 1600 çalışanı bulunuyordu.   
İngiliz petrol şirketi British Petroleum (BP), Alaska’daki varlıklarını Hilcorp Alaska'ya sattı.

Alaska petrol sektörünün önde gelen oyuncularından olan İngiliz petrol şirketi British Petroleum’den (BP)  yapılan açıklamaya göre, hem Prudhoe Bay petrol sahasındaki  çıkarları hem de trans-Alaska boru hattındaki pay 5 milyar 600 milyon dolar  karşılığında Hilcorp Alaska'ya satıldı. 

 

Satış, BPH'nin 2020'ye kadar 10 milyar dolar tutarında varlık satma  planı çerçevesinde gerçekleşti. BP'nin Alaska'da 1600 çalışanı bulunuyordu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler