İGDAŞ Projelerine Amerika'dan 12 Ödül

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:47, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:47 3339+ kez okundu.
 

İGDAŞ Projelerine Amerika'dan 12 Ödül

Dünyanın en prestijli iş ödüllerinden biri olarak gösterilen Stevie Awards 2017'de İGDAŞ'a 12 ödül birden verildi. New York'ta gerçekleştirilen törende İGDAŞ aldığı ödüllerle Türkiye'ye büyük bir gurur yaşattı.

60 farklı ülkeden 4 bini aşkın sayıda başvuru alan dünyanın en saygın iş ödüllerinden Stevie Awards’a İGDAŞ damga vurdu. Bu yıl 14’üncü kez gerçekleştirilen ödül töreni için iki farklı proje ile 12 dalda finalist olma başarısı gösteren İGDAŞ, İstanbul’a 2 altın, 1 gümüş ve 9 bronz olmak üzere 12 ödülle döndü. Sektöre Yön Veren Ödüllerin Sahibi Oldu Ödüle layık görülen İGDAŞ Akademi Projesi ile Yılın Özgün Tasarımlı Eğitim Platformu ve Yılın En İyi Eğitim Yönetimi Çözümleri kategorilerinde altın, İş Gücü Geliştirme ve Eğitim kategorisinde bronz, Teknik Eğitim Programı, Farklı Eğitim Programları, Yılın Endüstriyel/Teknik Özgün Eğitim Platformu kategorilerinde bronz olmak üzere toplam 6 ödül kazandı. İGDAŞ (3Y) Yalın Yönetim Yolu Eğitim Programı ise Liderlik Gelişim Programları, Yönetici Gelişim Programları, Mesleki Gelişim Eğitim Programları, Yetenek Gelişimi Eğitim Programı, İş Gücü Geliştirme ve Eğitim Programları, Farklı Eğitim Programları kategorilerinde altı bronz ödül almaya hak kazandı. İGDAŞ’ta İnsana Yatırım Bir Gelenektir Törende İGDAŞ’ı Genel Müdür Mehmet Çevik, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kızak, Özel Kalem Müdürü Sinan Keleş ve Dış İlişkiler ve Eğitim Müdürü Murat Şeralioğlu temsil etti. Ödülü İGDAŞ adına bizzat alan Genel Müdür Çevik, “Kurum olarak ödüller almaya alışığız ancak uluslararası arenada en prestijli ödül olarak anılan Stevie ödülüne birçok kategoride layık görülmek bizi hem mutlu etti hem de gururlandırdı. Odağına müşterilerini ve çalışanlarını alan insan odaklı bir şirket olarak, yaptığımız yatırımların böyle değerlendirildiğini görmek güzel bir duygu. İGDAŞ’ta insana yatırım bir gelenektir. Bu projelere özverili çalışmaları ile hayat veren ekibime de teşekkür ediyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin bir kuruluşu olarak burada ülkemizi ve İstanbul’umuzu temsil ettik. Artık çıtayı daha da yükselterek yepyeni projelerle çalışmalarımızı sürdürme hedefindeyiz. Ayrıca İGDAŞ sektörün bir okulu olarak 2-3 Kasım’da 20’den fazla ülkeyi İstanbul’da ağırlayacak. INGAS 2017’de dünyanın en önemli enerji kaynaklarından doğal gazın geleceği konuşulacak” dedi.
Dünyanın en prestijli iş ödüllerinden biri olarak gösterilen Stevie Awards 2017'de İGDAŞ'a 12 ödül birden verildi. New York'ta gerçekleştirilen törende İGDAŞ aldığı ödüllerle Türkiye'ye büyük bir gurur yaşattı.

60 farklı ülkeden 4 bini aşkın sayıda başvuru alan dünyanın en saygın iş ödüllerinden Stevie Awards’a İGDAŞ damga vurdu. Bu yıl 14’üncü kez gerçekleştirilen ödül töreni için iki farklı proje ile 12 dalda finalist olma başarısı gösteren İGDAŞ, İstanbul’a 2 altın, 1 gümüş ve 9 bronz olmak üzere 12 ödülle döndü.

Sektöre Yön Veren Ödüllerin Sahibi Oldu

Ödüle layık görülen İGDAŞ Akademi Projesi ile Yılın Özgün Tasarımlı Eğitim Platformu ve Yılın En İyi Eğitim Yönetimi Çözümleri kategorilerinde altın, İş Gücü Geliştirme ve Eğitim kategorisinde bronz, Teknik Eğitim Programı, Farklı Eğitim Programları, Yılın Endüstriyel/Teknik Özgün Eğitim Platformu kategorilerinde bronz olmak üzere toplam 6 ödül kazandı. İGDAŞ (3Y) Yalın Yönetim Yolu Eğitim Programı ise Liderlik Gelişim Programları, Yönetici Gelişim Programları, Mesleki Gelişim Eğitim Programları, Yetenek Gelişimi Eğitim Programı, İş Gücü Geliştirme ve Eğitim Programları, Farklı Eğitim Programları kategorilerinde altı bronz ödül almaya hak kazandı.

İGDAŞ’ta İnsana Yatırım Bir Gelenektir

Törende İGDAŞ’ı Genel Müdür Mehmet Çevik, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kızak, Özel Kalem Müdürü Sinan Keleş ve Dış İlişkiler ve Eğitim Müdürü Murat Şeralioğlu temsil etti. Ödülü İGDAŞ adına bizzat alan Genel Müdür Çevik, “Kurum olarak ödüller almaya alışığız ancak uluslararası arenada en prestijli ödül olarak anılan Stevie ödülüne birçok kategoride layık görülmek bizi hem mutlu etti hem de gururlandırdı. Odağına müşterilerini ve çalışanlarını alan insan odaklı bir şirket olarak, yaptığımız yatırımların böyle değerlendirildiğini görmek güzel bir duygu. İGDAŞ’ta insana yatırım bir gelenektir. Bu projelere özverili çalışmaları ile hayat veren ekibime de teşekkür ediyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin bir kuruluşu olarak burada ülkemizi ve İstanbul’umuzu temsil ettik. Artık çıtayı daha da yükselterek yepyeni projelerle çalışmalarımızı sürdürme hedefindeyiz. Ayrıca İGDAŞ sektörün bir okulu olarak 2-3 Kasım’da 20’den fazla ülkeyi İstanbul’da ağırlayacak. INGAS 2017’de dünyanın en önemli enerji kaynaklarından doğal gazın geleceği konuşulacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler