İpragaz Gönüllüleri, Ağrı Dağı’nın 4.200 Metresinde Atık Topladı

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2020 - 14:58, Güncelleme: 15.09.2020 - 14:58 2389+ kez okundu.
 

İpragaz Gönüllüleri, Ağrı Dağı’nın 4.200 Metresinde Atık Topladı

İpragaz gönüllülerinin daha önce Saros Körfezi’nde denizin dibinde temizlik yapmalarının ardından bu kez de, Türkiye’nin zirvesi Ağrı Dağı’nın 4.200’üncü metresindeki kampın çevresinde kilolarca atık topladı.

İpragaz  çevreci ürün ve projeleri  ile sağlıklı ve yaşanabilir bir dünya için çalışmaya devam ediyor. Bir  taraftan 59 yıldır ‘Temiz Enerji’ kaynağı ana ürünü LPG ile karbon  salınımının azaltılmasına ve havanın temiz kalmasına katkı sağlayan İpragaz, diğer yandan da çalışanlarının gönüllü olarak katıldığı ve  ‘Temiz Dünya-Temiz Gelecek’ mottosuyla hayata geçirilen projeyle  doğayı temizliyor. İpragaz gönüllülerinin daha önce Saros Körfezi’nde  denizin dibinde temizlik yapmalarının ardından bu kez de, Türkiye’nin  zirvesi Ağrı Dağı’nın 4.200’üncü metresindeki kampın çevresinde  kilolarca atık topladı.   59 yıldır hizmet kalitesinden ödün vermeden Türkiye’nin dört bir  yanına enerji taşıyan İpragaz, tüm faaliyet alanlarında gelecek  nesillere yaşanabilir bir dünya bırakma hedefiyle çalışıyor. İpragaz,  sahip olduğu sürdürülebilirlik anlayışı doğrultusunda geliştirdiği  çevreci ürün ve projelerle sektöre öncülük etmesinin yanında İpragaz  gönüllülerinin yürüttüğü çevreci çalışmalarla da ülkemizin geleceğine  katkı sunuyor.   Bu kapsamda ‘Temiz Enerji’ kaynağı olarak, tüm dünyada kullanımı  teşvik edilen ana ürünü LPG ile karbon salınımının azaltılmasına ve  havanın temiz kalmasına 1961 yılından bu yana önemli katkı sağlan İpragaz, aynı zamanda çalışanlarının gönüllü olarak katıldığı proje  ile bu yaklaşımını denizde ve karada yaptığı çalışmalarla ülkemizin  tamamına yayıyor. ‘Temiz Dünya-Temiz Gelecek’ mottosuyla hayata  geçirilen proje çerçevesinde İpragaz çatısı altındaki gönüllü  çalışanlar, kimi zaman deniz dibinde, kimi zaman da dağların  zirvesinde doğayı temizliyor. İpragaz çatısı altında depolama ve dolum  faaliyetleri yürüten Bütangaz çalışanlarının, Saros Körfezi’nde deniz  dibini temizlemelerinin ardından bu kez de dünyanın en büyük LPG tüpü  üreticilerinden EVAS’ın çalışanları, Türkiye’nin çatısı olarak, kabul  edilen Ağrı Dağı’nda çevre temizliği yaptı.   Deniz seviyesinden 5 bin 137 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en  yüksek zirvesi olan, yerli ve yabancı dağcıların yoğun ilgi gösterdiği Ağrı Dağı’nda zirve tırmanışı yapan İpragaz gönüllüleri , dönüş  yolunda çevredeki atıkları topladı. Ekibin bu çevreci davranışına  bölgedeki tırmanışlarda dağcılara destek olan yerel rehberler de  katıldı. 4 bin 200 metredeki kampın çevresinde yapılan temizlik  çalışmalarında kilolarca atık toplandı.
İpragaz gönüllülerinin daha önce Saros Körfezi’nde denizin dibinde temizlik yapmalarının ardından bu kez de, Türkiye’nin zirvesi Ağrı Dağı’nın 4.200’üncü metresindeki kampın çevresinde kilolarca atık topladı.

İpragaz  çevreci ürün ve projeleri  ile sağlıklı ve yaşanabilir bir dünya için çalışmaya devam ediyor. Bir  taraftan 59 yıldır ‘Temiz Enerji’ kaynağı ana ürünü LPG ile karbon  salınımının azaltılmasına ve havanın temiz kalmasına katkı sağlayan İpragaz, diğer yandan da çalışanlarının gönüllü olarak katıldığı ve  ‘Temiz Dünya-Temiz Gelecek’ mottosuyla hayata geçirilen projeyle  doğayı temizliyor. İpragaz gönüllülerinin daha önce Saros Körfezi’nde  denizin dibinde temizlik yapmalarının ardından bu kez de, Türkiye’nin  zirvesi Ağrı Dağı’nın 4.200’üncü metresindeki kampın çevresinde  kilolarca atık topladı.

 

59 yıldır hizmet kalitesinden ödün vermeden Türkiye’nin dört bir  yanına enerji taşıyan İpragaz, tüm faaliyet alanlarında gelecek  nesillere yaşanabilir bir dünya bırakma hedefiyle çalışıyor. İpragaz,  sahip olduğu sürdürülebilirlik anlayışı doğrultusunda geliştirdiği  çevreci ürün ve projelerle sektöre öncülük etmesinin yanında İpragaz  gönüllülerinin yürüttüğü çevreci çalışmalarla da ülkemizin geleceğine  katkı sunuyor.

 

Bu kapsamda ‘Temiz Enerji’ kaynağı olarak, tüm dünyada kullanımı  teşvik edilen ana ürünü LPG ile karbon salınımının azaltılmasına ve  havanın temiz kalmasına 1961 yılından bu yana önemli katkı sağlan İpragaz, aynı zamanda çalışanlarının gönüllü olarak katıldığı proje  ile bu yaklaşımını denizde ve karada yaptığı çalışmalarla ülkemizin  tamamına yayıyor. ‘Temiz Dünya-Temiz Gelecek’ mottosuyla hayata  geçirilen proje çerçevesinde İpragaz çatısı altındaki gönüllü  çalışanlar, kimi zaman deniz dibinde, kimi zaman da dağların  zirvesinde doğayı temizliyor. İpragaz çatısı altında depolama ve dolum  faaliyetleri yürüten Bütangaz çalışanlarının, Saros Körfezi’nde deniz  dibini temizlemelerinin ardından bu kez de dünyanın en büyük LPG tüpü  üreticilerinden EVAS’ın çalışanları, Türkiye’nin çatısı olarak, kabul  edilen Ağrı Dağı’nda çevre temizliği yaptı.

 

Deniz seviyesinden 5 bin 137 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en  yüksek zirvesi olan, yerli ve yabancı dağcıların yoğun ilgi gösterdiği Ağrı Dağı’nda zirve tırmanışı yapan İpragaz gönüllüleri , dönüş  yolunda çevredeki atıkları topladı. Ekibin bu çevreci davranışına  bölgedeki tırmanışlarda dağcılara destek olan yerel rehberler de  katıldı. 4 bin 200 metredeki kampın çevresinde yapılan temizlik  çalışmalarında kilolarca atık toplandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.