İŞKUR'dan Sepaş Enerji'ye "Kadın İstihdamı" Teşekkürü

ŞİRKET 11.03.2021 - 12:36, Güncelleme: 11.03.2021 - 12:36 2949+ kez okundu.
 

İŞKUR'dan Sepaş Enerji'ye "Kadın İstihdamı" Teşekkürü

Sepaş Enerji, kadın istihdamına yönelik duyarlılığı nedeniyle İŞKUR Kocaeli İl Şube Müdürlüğünden teşekkür belgesi aldı.

Sepaş Enerji’den yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde 4 milyon kişiye enerji hizmeti sağlayan Sepaş Enerji'de kadın çalışan oranı yüzde 44 seviyesinde bulunuyor.  Açıklamada görüşlerine yer verilen Sepaş Enerji Kurumsal Gelişim ve Satın Alma Direktörü Ebru Şahan, enerji sektöründe cinsiyet eşitliği politikası benimsediklerine işaret ederek, "Sepaş Enerji olarak, kadın çalışan sayımızı artırmak ve kadınlara geleneksel kalıpların dışında kariyer fırsatları sunabilmek adına 'fırsat eşitliği' politikası oluşturup, istihdam stratejimizi de bu yönde kurguluyoruz. İşe alım, gelişim, terfi gibi süreçlerde kadın-erkek ayrımı yapmadan eşitlik ve adalet ilkelerimize bağlı kalıyoruz."dedi. İŞKUR Kocaeli İl Şube Müdürü İlhami Çelik, şirketin genel merkezini ziyaret ederek, kadın istihdamı konusundaki duyarlı politikaları sebebiyle Sepaş Enerji'ye teşekkür belgesi takdim etti.
Sepaş Enerji, kadın istihdamına yönelik duyarlılığı nedeniyle İŞKUR Kocaeli İl Şube Müdürlüğünden teşekkür belgesi aldı.

Sepaş Enerji’den yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde 4 milyon kişiye enerji hizmeti sağlayan Sepaş Enerji'de kadın çalışan oranı yüzde 44 seviyesinde bulunuyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sepaş Enerji Kurumsal Gelişim ve Satın Alma Direktörü Ebru Şahan, enerji sektöründe cinsiyet eşitliği politikası benimsediklerine işaret ederek, "Sepaş Enerji olarak, kadın çalışan sayımızı artırmak ve kadınlara geleneksel kalıpların dışında kariyer fırsatları sunabilmek adına 'fırsat eşitliği' politikası oluşturup, istihdam stratejimizi de bu yönde kurguluyoruz. İşe alım, gelişim, terfi gibi süreçlerde kadın-erkek ayrımı yapmadan eşitlik ve adalet ilkelerimize bağlı kalıyoruz."dedi.

İŞKUR Kocaeli İl Şube Müdürü İlhami Çelik, şirketin genel merkezini ziyaret ederek, kadın istihdamı konusundaki duyarlı politikaları sebebiyle Sepaş Enerji'ye teşekkür belgesi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.