İsmail Yamangil, Scheneider Electric Türkiye Ülke Müdürü Oldu

ŞİRKET 29.04.2022 - 10:18, Güncelleme: 29.04.2022 - 10:18 3285+ kez okundu.
 

İsmail Yamangil, Scheneider Electric Türkiye Ülke Müdürü Oldu

Schneider Electric'te yeni bir üst düzey atama ile Türkiye Ülke Müdürlüğü görevine İsmail Yamangil getirildi.

Schneider Electric'ten yapılan açıklamaya göre, son 2 yıldır Katar Ülke Müdürü olarak şirketin bölgedeki faaliyetlerini etkin bir şekilde yöneten Yamangil, müşterilerle olan ilişkileri sağlamlaştırmada ve işlerin büyümesinde önemli roller üstlendi. Kariyerine 2005 yılında Pulse Eldor Corporation’da başlayan Yamangil, 2007 yılında Schneider Electric'e katıldı. Şirket bünyesinde Bursa Bölge Müdürü, Ticari Politikalar Direktörü ve son olarak Türkiye ve Orta Asya Retail İş Birimi Genel Müdür Yardımcılığı rollerinde görev alan Yamangil, Schneider Electric organizasyonunun büyümesine önemli katkılar sağladı. Bayi kanalı yapılanması, ticari politikalar, rekabetçi fiyat stratejisinin oluşturulması ve hayata geçirilmesi, e-ticaret platformu gelişimi ve tahsilat süreçlerinin dijital platforma taşınması gibi önemli projelere liderlik etti. 2020 yılında Katar Ülke Müdürü olarak şirketin Körfez ülkeleri bölgesindeki gelişiminde rol aldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunu olan Yamangil, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden İşletme alanında yüksek lisans derecesine sahiptir.
Schneider Electric'te yeni bir üst düzey atama ile Türkiye Ülke Müdürlüğü görevine İsmail Yamangil getirildi.

Schneider Electric'ten yapılan açıklamaya göre, son 2 yıldır Katar Ülke Müdürü olarak şirketin bölgedeki faaliyetlerini etkin bir şekilde yöneten Yamangil, müşterilerle olan ilişkileri sağlamlaştırmada ve işlerin büyümesinde önemli roller üstlendi.

Kariyerine 2005 yılında Pulse Eldor Corporation’da başlayan Yamangil, 2007 yılında Schneider Electric'e katıldı. Şirket bünyesinde Bursa Bölge Müdürü, Ticari Politikalar Direktörü ve son olarak Türkiye ve Orta Asya Retail İş Birimi Genel Müdür Yardımcılığı rollerinde görev alan Yamangil, Schneider Electric organizasyonunun büyümesine önemli katkılar sağladı.

Bayi kanalı yapılanması, ticari politikalar, rekabetçi fiyat stratejisinin oluşturulması ve hayata geçirilmesi, e-ticaret platformu gelişimi ve tahsilat süreçlerinin dijital platforma taşınması gibi önemli projelere liderlik etti. 2020 yılında Katar Ülke Müdürü olarak şirketin Körfez ülkeleri bölgesindeki gelişiminde rol aldı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunu olan Yamangil, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden İşletme alanında yüksek lisans derecesine sahiptir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.