Kasım Ayı Doğal Gaz Tarifesi Belli Oldu

GÜNCEL 01.11.2021 - 12:04, Güncelleme: 01.11.2021 - 12:04 2114+ kez okundu.
 

Kasım Ayı Doğal Gaz Tarifesi Belli Oldu

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ’nin(BOTAŞ) internet sitesinde kasım ayına ilişkin tarife tablosu yayımladı.

BOTAŞ yeni doğal gaz tarifesini açıkladı. Sanayi kuruluşlarına yüzde 48, elektrik amaçlı kullanılan doğal gaza yüzde 46 zam yapılırken, konut tüketicileri için tarife aynı kaldı. Doğal gazda kasım ayı için konut tarifesi sabit kalırken, sanayi aboneleri için geçerli olacak tarifeye yaklaşık yüzde 48, elektrik üretim amaçlı tarifeye ise yaklaşık yüzde 46 zam yapıldı.
Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ’nin(BOTAŞ) internet sitesinde kasım ayına ilişkin tarife tablosu yayımladı.

BOTAŞ yeni doğal gaz tarifesini açıkladı. Sanayi kuruluşlarına yüzde 48, elektrik amaçlı kullanılan doğal gaza yüzde 46 zam yapılırken, konut tüketicileri için tarife aynı kaldı.

Doğal gazda kasım ayı için konut tarifesi sabit kalırken, sanayi aboneleri için geçerli olacak tarifeye yaklaşık yüzde 48, elektrik üretim amaçlı tarifeye ise yaklaşık yüzde 46 zam yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler