Kayserigaz’ın Genel Müdürü Dinçer Akbaba Oldu

DOĞALGAZ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2019 - 11:51, Güncelleme: 18.09.2019 - 11:51 3236+ kez okundu.
 

Kayserigaz’ın Genel Müdürü Dinçer Akbaba Oldu

SOCAR Türkiye çatısı altında faaliyet gösteren Kayserigaz’ın Genel Müdürü Dinçer Akbaba oldu.

Petkim tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yollanan açıklamada, “Projeler  ve Bakım Genel Müdür Yardımcımız Sayın Dinçer  AKBABA, şirketimizden ayrılarak grup şirketlerimizden Kayserigaz Kayseri Doğalgaz Dağıtım Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'ye Genel Müdür olarak atanmıştır.” ifadelerine yer verildi.   Dinçer Akbaba Kimdir?   Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olan Akbaba, Sabancı Üniversitesi'nde Executive MBA eğitimini tamamladı. 17 yıldan fazla profesyonel tecrübesi bulunan Akbaba, otomotiv sektöründe başladığı kariyer hayatında, Türkiye'nin önde gelen şirketlerinde önemli görevler üstlendi. 2010 yılında girdiği enerji sektöründe takım liderliğinden santral müdürlüğüne kadar üretim aşamalarının her alanında çalışan Akbaba, son olarak Petkim'de genel müdür yardımcısı olarak görev alıyordu. Akbaba, 18 Eylül 2019 tarihi itibarıyla Kayserigaz Genel Müdürü olarak görevine devam edecek.
SOCAR Türkiye çatısı altında faaliyet gösteren Kayserigaz’ın Genel Müdürü Dinçer Akbaba oldu.

Petkim tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yollanan açıklamada, “Projeler  ve Bakım Genel Müdür Yardımcımız Sayın Dinçer  AKBABA, şirketimizden ayrılarak grup şirketlerimizden Kayserigaz Kayseri Doğalgaz Dağıtım Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'ye Genel Müdür olarak atanmıştır.” ifadelerine yer verildi.

 

Dinçer Akbaba Kimdir?

 

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olan Akbaba, Sabancı Üniversitesi'nde Executive MBA eğitimini tamamladı. 17 yıldan fazla profesyonel tecrübesi bulunan Akbaba, otomotiv sektöründe başladığı kariyer hayatında, Türkiye'nin önde gelen şirketlerinde önemli görevler üstlendi. 2010 yılında girdiği enerji sektöründe takım liderliğinden santral müdürlüğüne kadar üretim aşamalarının her alanında çalışan Akbaba, son olarak Petkim'de genel müdür yardımcısı olarak görev alıyordu. Akbaba, 18 Eylül 2019 tarihi itibarıyla Kayserigaz Genel Müdürü olarak görevine devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler