M Oil ve Milangaz, Petroleum İstanbul Fuarı'nda Ürünlerini Tanıttı

ŞİRKET 05.04.2022 - 14:35, Güncelleme: 08.04.2022 - 13:36 2146+ kez okundu.
 

M Oil ve Milangaz, Petroleum İstanbul Fuarı'nda Ürünlerini Tanıttı

OYAK Grubu Şirketleri bünyesinde yer alan TOTAL İstasyonları, M Oil ve Milangaz, son teknolojileri, yeni ürünleri ve istasyonlarda sundukları hizmetleri Petroleum İstanbul Fuarı'nda tanıttı

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 300'ün üzerinde özel sektör ve kamu kurumunu bir araya getiren Petroleum İstanbul Fuarı 31 Mart-2 Nisan tarihlerinde gerçekleşti. TOTAL İstasyonları, M Oil ve Milangaz, fuarda yer alan stantlarında ziyaretçilere teknolojik gelişmeleri aktarırken, istasyonlarda sundukları hizmetleri ve yeni ürünlerini tanıttı. Fuarın ilk gününde, TOTAL İstasyonları'nın ana sponsoru olduğu A Milli Basketbol Kadın ve Erkek Takımı oyuncularının imzaladığı yaklaşık 300 forma ziyaretçilere hediye edildi. Ayrıca, yer alan üç boyutlu gerçeklik standında sanal gerçeklik gözlüklerle üç boyutlu bir basketbol sahasının içine giren katılımcılar, bu sanal alanda attıkları basket sayısı kadar puan topladılar. Hedef puanlara ulaşan ve keyifli vakit geçiren katılımcılara Club TOTAL üyeliği yapıldı ve hediye puanlar verildi. TOTAL İstasyonları misafirlerini M Oil ve Milangaz markaları ile birlikte Anadolu'dan Enerji Veren Lezzetler konseptiyle 7 bölgeye özel bir menüyle ağırladı. Milangaz, otogaz segmentinde yeni istasyon kurumsal kimliğini ön plana çıkarırken, tüpgaz ve dökmegaz segmentlerinde tüketici ihtiyaçlarına yönelik inovatif enerji çözümlerini sergiledi. Açıklamada görüşlerine yer verilen OYAK Enerji Sektörü Grup Başkanı Yüksel Yılmaz, fuarda tüm paydaşlarla bir araya gelerek yeni teknolojileri, gelişmeleri ve dönüşümleri değerlendirdiklerini belirterek, 'Karbon ayak izinin sıfıra indirilmesi hedeflenen sektörümüzde, elektrikli ve alternatif yakıtlı yeni teknolojilerden, yenilenebilir enerji kaynaklarını sürdürülebilir hale getirmeye kadar neler yapılabileceği üzerine bilgi ve deneyimlerimizi paylaştık.' ifadesini kullandı. Güzel Enerji Akaryakıt AŞ Genel Müdürü Tolga Işıltan da TOTAL'in Türkiye'deki 30'uncu yılını kutladıklarını aktararak, 'Yeni dönemde, akaryakıtın yanı sıra bio-yakıt, sürdürülebilir enerji kaynakları, hidrojen ve elektrik enerjisi de dahil olmak üzere çağın ihtiyaçlarını gözeten, kapsayıcı ve çok katmanlı hizmetler sunmaya başlıyoruz. Önümüzdeki günlerde, bu doğrultuda güvenli, güvenilir, temiz ve uygun maliyetli enerjiye erişim için yeni nesil çalışmalara imza atacağız. Dünyamıza, ülkemize ve çevremize katkı sağlayacak kararlı adımlarla ilerleyeceğiz.' değerlendirmesinde bulundu. Milangaz Genel Müdürü Armanç Ekinci ise bu yıl müşteri ihtiyaçlarına yönelik kaliteli ve güvenilir enerji çözümleri üretmeyi hedeflediklerini belirterek, şunları kaydetti: 'En mobil enerji kaynaklarından verimli ve çevreci enerji çözümü olan tüplü ve dökme LPG segmentinde yeni kullanım alanları yaratıp öncü şirket olmayı planlıyoruz. Müşterilerimizin ihtiyacı doğrultusunda güvenilir, hızlı ve rekabetçi ürünler geliştirmeye devam edeceğiz.'
OYAK Grubu Şirketleri bünyesinde yer alan TOTAL İstasyonları, M Oil ve Milangaz, son teknolojileri, yeni ürünleri ve istasyonlarda sundukları hizmetleri Petroleum İstanbul Fuarı'nda tanıttı

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 300'ün üzerinde özel sektör ve kamu kurumunu bir araya getiren Petroleum İstanbul Fuarı 31 Mart-2 Nisan tarihlerinde gerçekleşti.

TOTAL İstasyonları, M Oil ve Milangaz, fuarda yer alan stantlarında ziyaretçilere teknolojik gelişmeleri aktarırken, istasyonlarda sundukları hizmetleri ve yeni ürünlerini tanıttı.

Fuarın ilk gününde, TOTAL İstasyonları'nın ana sponsoru olduğu A Milli Basketbol Kadın ve Erkek Takımı oyuncularının imzaladığı yaklaşık 300 forma ziyaretçilere hediye edildi. Ayrıca, yer alan üç boyutlu gerçeklik standında sanal gerçeklik gözlüklerle üç boyutlu bir basketbol sahasının içine giren katılımcılar, bu sanal alanda attıkları basket sayısı kadar puan topladılar. Hedef puanlara ulaşan ve keyifli vakit geçiren katılımcılara Club TOTAL üyeliği yapıldı ve hediye puanlar verildi.

TOTAL İstasyonları misafirlerini M Oil ve Milangaz markaları ile birlikte Anadolu'dan Enerji Veren Lezzetler konseptiyle 7 bölgeye özel bir menüyle ağırladı.

Milangaz, otogaz segmentinde yeni istasyon kurumsal kimliğini ön plana çıkarırken, tüpgaz ve dökmegaz segmentlerinde tüketici ihtiyaçlarına yönelik inovatif enerji çözümlerini sergiledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen OYAK Enerji Sektörü Grup Başkanı Yüksel Yılmaz, fuarda tüm paydaşlarla bir araya gelerek yeni teknolojileri, gelişmeleri ve dönüşümleri değerlendirdiklerini belirterek, 'Karbon ayak izinin sıfıra indirilmesi hedeflenen sektörümüzde, elektrikli ve alternatif yakıtlı yeni teknolojilerden, yenilenebilir enerji kaynaklarını sürdürülebilir hale getirmeye kadar neler yapılabileceği üzerine bilgi ve deneyimlerimizi paylaştık.' ifadesini kullandı.

Güzel Enerji Akaryakıt AŞ Genel Müdürü Tolga Işıltan da TOTAL'in Türkiye'deki 30'uncu yılını kutladıklarını aktararak, 'Yeni dönemde, akaryakıtın yanı sıra bio-yakıt, sürdürülebilir enerji kaynakları, hidrojen ve elektrik enerjisi de dahil olmak üzere çağın ihtiyaçlarını gözeten, kapsayıcı ve çok katmanlı hizmetler sunmaya başlıyoruz. Önümüzdeki günlerde, bu doğrultuda güvenli, güvenilir, temiz ve uygun maliyetli enerjiye erişim için yeni nesil çalışmalara imza atacağız. Dünyamıza, ülkemize ve çevremize katkı sağlayacak kararlı adımlarla ilerleyeceğiz.' değerlendirmesinde bulundu.

Milangaz Genel Müdürü Armanç Ekinci ise bu yıl müşteri ihtiyaçlarına yönelik kaliteli ve güvenilir enerji çözümleri üretmeyi hedeflediklerini belirterek, şunları kaydetti:

'En mobil enerji kaynaklarından verimli ve çevreci enerji çözümü olan tüplü ve dökme LPG segmentinde yeni kullanım alanları yaratıp öncü şirket olmayı planlıyoruz. Müşterilerimizin ihtiyacı doğrultusunda güvenilir, hızlı ve rekabetçi ürünler geliştirmeye devam edeceğiz.'

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler