MAPEG, 320 Maden Sahasını İkinci Defa İhaleye Çıkacak

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2019 - 10:33, Güncelleme: 18.11.2019 - 10:33 2698+ kez okundu.
 

MAPEG, 320 Maden Sahasını İkinci Defa İhaleye Çıkacak

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG), 320 adet maden sahasını aramalara açmak üzere ikinci defa ihaleye çıkacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG), 320 adet maden sahasını aramalara açmak üzere ikinci  defa ihaleye çıkacak ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.   Buna göre, “6592 Sayılı Kanunla Değişik 3213 Sayılı Maden Kanununun  hükümleri uyarınca hukuki durumları sona eren ve ihalelerinin  yapılması sonucu müracaat olmayan 320 adet maden sahası Maden Kanununun 30.ncu maddesi ve aynı maddeye eklenen Ek  fıkra:21 Mart 2018-7103/32 md. kapsamında bir sahanın ihalesinin iki  defa yapılmasına rağmen sahaya müracaat olmaması durumunda sahanın  aramalara açık hale geleceği Genel Müdürlükçe ilan edilir. İlan edilen  sahaya bir aylık sürede müracaat olması durumunda belirlenen ihale  taban bedeli üzerinden ruhsatlandırılır. Müracaatın birden fazla  olması durumunda müracaat edenler arasında yeniden ihale edilir” hükmü  gereği ilan edilerek 2 inci defa ihale edilmek üzere aramalara açılacak.   İlgili sahalar, Maden Kanunu’nun 30 uncu maddesi kapsamında ihale  edilmek üzere, ilanın resmi gazete yayın tarihinden itibaren en az  onbeş gün süre ile MAPEG internet sitesinden ilan edilecek. 
Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG), 320 adet maden sahasını aramalara açmak üzere ikinci defa ihaleye çıkacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG), 320 adet maden sahasını aramalara açmak üzere ikinci  defa ihaleye çıkacak ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

Buna göre, “6592 Sayılı Kanunla Değişik 3213 Sayılı Maden Kanununun  hükümleri uyarınca hukuki durumları sona eren ve ihalelerinin  yapılması sonucu müracaat olmayan 320 adet maden sahası Maden Kanununun 30.ncu maddesi ve aynı maddeye eklenen Ek  fıkra:21 Mart 2018-7103/32 md. kapsamında bir sahanın ihalesinin iki  defa yapılmasına rağmen sahaya müracaat olmaması durumunda sahanın  aramalara açık hale geleceği Genel Müdürlükçe ilan edilir. İlan edilen  sahaya bir aylık sürede müracaat olması durumunda belirlenen ihale  taban bedeli üzerinden ruhsatlandırılır. Müracaatın birden fazla  olması durumunda müracaat edenler arasında yeniden ihale edilir” hükmü  gereği ilan edilerek 2 inci defa ihale edilmek üzere aramalara açılacak.

 

İlgili sahalar, Maden Kanunu’nun 30 uncu maddesi kapsamında ihale  edilmek üzere, ilanın resmi gazete yayın tarihinden itibaren en az  onbeş gün süre ile MAPEG internet sitesinden ilan edilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler