Milli Sondaj Gemisi Yavuz’un Yeni Durağı “Selçuklu-1”

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2020 - 14:22, Güncelleme: 27.04.2020 - 14:22 2799+ kez okundu.
 

Milli Sondaj Gemisi Yavuz’un Yeni Durağı “Selçuklu-1”

Türkiye’nin milli sondaj gemisi Yavuz, Doğu Akdeniz'deki sondaj çalışmalarına “Selçuklu-1”de devam edecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı‘ndan yapılan açıklamaya göre Türkiye’nin milli sondaj gemisi Yavuz'un Doğu Akdeniz'de sondaj çalışmalarında, yeni durağı Selçuklu-1 oldu.   Enerji ve Tabii Kaynaklar resmi Twitter hesabından “Yavuz Selçuklu-1” başlıklı görsel ile yapılan açıklamada, “Yavuz, Akdeniz’deki yeni durağı Selçuklu-1’de” ifadesi kullanıldı.
Türkiye’nin milli sondaj gemisi Yavuz, Doğu Akdeniz'deki sondaj çalışmalarına “Selçuklu-1”de devam edecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı‘ndan yapılan açıklamaya göre Türkiye’nin milli sondaj gemisi Yavuz'un Doğu Akdeniz'de sondaj çalışmalarında, yeni durağı Selçuklu-1 oldu.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar resmi Twitter hesabından “Yavuz Selçuklu-1” başlıklı görsel ile yapılan açıklamada, “Yavuz, Akdeniz’deki yeni durağı Selçuklu-1’de” ifadesi kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler