Mısır`dan uluslararası petrol arama ihalesi

DÜNYADAN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:02, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:02 3371+ kez okundu.
 

Mısır`dan uluslararası petrol arama ihalesi

Mısır Ulusal Petrol Şirketi, Doğu Çölü`nde Süveyş Kanalı kıyısındaki iki bölgede petrol arama ve üretme anlaşması için uluslararası ihale açtı.

Şirketin ihaleye ilişkin açıklaması, Mısır'ın yarı resmi gazetesi Ahram'da yayımlandı. Açıklamada, ihalenin, Vadi Dara bölgesinde 50, Ra's Garib bölgesinde 20 kilometrekarelik bir alanı kapsadığı ve son başvuru tarihinin 28 Aralık 2017 olduğu kaydedildi. Mısır Petrol Bakanı Tarık el-Molla, daha önce yaptığı açıklamada, Mısır'ın 3-4 yıl içinde petrol projeleri için 30 milyar dolarlık yatırım hazırlığında olduğunu ifade etmişti.
Mısır Ulusal Petrol Şirketi, Doğu Çölü`nde Süveyş Kanalı kıyısındaki iki bölgede petrol arama ve üretme anlaşması için uluslararası ihale açtı.

Şirketin ihaleye ilişkin açıklaması, Mısır'ın yarı resmi gazetesi Ahram'da yayımlandı. Açıklamada, ihalenin, Vadi Dara bölgesinde 50, Ra's Garib bölgesinde 20 kilometrekarelik bir alanı kapsadığı ve son başvuru tarihinin 28 Aralık 2017 olduğu kaydedildi.

Mısır Petrol Bakanı Tarık el-Molla, daha önce yaptığı açıklamada, Mısır'ın 3-4 yıl içinde petrol projeleri için 30 milyar dolarlık yatırım hazırlığında olduğunu ifade etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.