MMG’den Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e Ziyaret

GÜNCEL 26.07.2021 - 16:51, Güncelleme: 26.07.2021 - 16:51 2676+ kez okundu.
 

MMG’den Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e Ziyaret

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Genel Başkanı Bülent Şen, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) 12. Dönem Yönetim Kurulu’nun Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e gerçekleştireceği ziyaret, Avrasya, Ar-Ge & İnovasyon, Teknoloji Zirvesi ve Sergisi hazırlıkları, MMG’nin yurtiçi ve özellikle yurtdışı teşkilatlanma süreci ve gelecek vizyonu istişare edildi. Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Genel Başkanı Bülent Şen, bu nazik davet ve ziyaret için MMG kurucularından olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e teşekkürlerini iletti.
Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Genel Başkanı Bülent Şen, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) 12. Dönem Yönetim Kurulu’nun Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e gerçekleştireceği ziyaret, Avrasya, Ar-Ge & İnovasyon, Teknoloji Zirvesi ve Sergisi hazırlıkları, MMG’nin yurtiçi ve özellikle yurtdışı teşkilatlanma süreci ve gelecek vizyonu istişare edildi.

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Genel Başkanı Bülent Şen, bu nazik davet ve ziyaret için MMG kurucularından olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.