MTA Genel Müdürlüğü 86 Yaşında

MADEN 22.06.2021 - 16:53, Güncelleme: 23.06.2021 - 10:24 8428+ kez okundu.
 

MTA Genel Müdürlüğü 86 Yaşında

Maden Tetkik ve Arama (MTA) 86’ncı kuruluş yılını kutluyor.

Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü  86. yılı nedeniyle sosyal medya hesaplarından video ile birlikte yayınladığı mesajda,” Mesut Sürprizler Temennisi ile 86 yıl önce kurulan MTA, ülkemizin yer altı ve yer üstü kaynaklarını arama, araştırma ve bulma faaliyetlerini sürdürmektedir. Devletimize ve milletimize hizmet verdiğimiz bu süreçte elde edilen birikimlerimiz ışığında faaliyetlerimiz devam edecektir.” denildi. MTA, 14 Haziran 1935 yılında TBMM'de kabul edilen, 22 Haziran 1935 yılında Resmi Gazetede yayınlanan 2804 Sayılı kanunla kurulmuştur.
Maden Tetkik ve Arama (MTA) 86’ncı kuruluş yılını kutluyor.

Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü  86. yılı nedeniyle sosyal medya hesaplarından video ile birlikte yayınladığı mesajda,” Mesut Sürprizler Temennisi ile 86 yıl önce kurulan MTA, ülkemizin yer altı ve yer üstü kaynaklarını arama, araştırma ve bulma faaliyetlerini sürdürmektedir. Devletimize ve milletimize hizmet verdiğimiz bu süreçte elde edilen birikimlerimiz ışığında faaliyetlerimiz devam edecektir.” denildi.

MTA, 14 Haziran 1935 yılında TBMM'de kabul edilen, 22 Haziran 1935 yılında Resmi Gazetede yayınlanan 2804 Sayılı kanunla kurulmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.