Muammer Avcı, 'Türkiye Yüzyılı’nın Enerjisi Zonguldak'

GÜNCEL 07.12.2022 - 11:13, Güncelleme: 07.12.2022 - 11:13 2535+ kez okundu.
 

Muammer Avcı, 'Türkiye Yüzyılı’nın Enerjisi Zonguldak'

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı, beraberinde Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyeleri ile birlikte Filyos Limanını ziyaret ederek, yetkililerden son durum hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı, beraberinde teşkilat, belediye başkanları, ilçe başkanları ile birlikte Filyos Limanını ziyaret ederek yetkililerden bilgi alış verişinde bulundular. Alınan bilgiye göre, Filyos Limanına yapılan ziyarette, AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Çaycuma İlçesine bağlı, belde belediye başkanları, ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları, belediye meclis üyeleri yer aldı. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı yaptığı açıklamada, "Türkiye Yüzyılı'nın Enerjisi Zonguldak" hedefiyle milletimize yeni müjdeler verebilmek için Karadeniz'e açılan olan Kanuni Sondaj Gemimizi Filyos Limanı'nda ziyaret ettik. Türk sanayisinin temellerini oluşturan Zonguldak'ımız 'Türkiye Yüzyılı'nda da doğalgaz rezervleri, limanı ve endüstri bölgesi ile yeniden ülkemizin geleceğine yön verecektir" diyerek şunları söyledi: "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetimiz "Türkiye Yüzyılı" vizyonunu ortaya koyarken, bizlerde yakın bir gelecekte Kuzeyin Yıldızı, "Zonguldak'ımızın Yüzyılını" inşa ve ihya ediyoruz. Filyos Vadisi Projemiz kapsamında, TPAO’nun bizleri doğal gazla buluşturacak çalışmalarını, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, İl yönetim kurulu üyelerimizle yerinde görme fırsatımız oldu. Şu an bünyesinde, 7 bin 500 kişilik istihdam barındıran bu muhteşem proje, bizleri ülkemiz ve şehrimiz adına gururlandırdı.  
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı, beraberinde Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyeleri ile birlikte Filyos Limanını ziyaret ederek, yetkililerden son durum hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı, beraberinde teşkilat, belediye başkanları, ilçe başkanları ile birlikte Filyos Limanını ziyaret ederek yetkililerden bilgi alış verişinde bulundular.

Alınan bilgiye göre, Filyos Limanına yapılan ziyarette, AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Çaycuma İlçesine bağlı, belde belediye başkanları, ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları, belediye meclis üyeleri yer aldı.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı yaptığı açıklamada, "Türkiye Yüzyılı'nın Enerjisi Zonguldak" hedefiyle milletimize yeni müjdeler verebilmek için Karadeniz'e açılan olan Kanuni Sondaj Gemimizi Filyos Limanı'nda ziyaret ettik. Türk sanayisinin temellerini oluşturan Zonguldak'ımız 'Türkiye Yüzyılı'nda da doğalgaz rezervleri, limanı ve endüstri bölgesi ile yeniden ülkemizin geleceğine yön verecektir" diyerek şunları söyledi:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetimiz "Türkiye Yüzyılı" vizyonunu ortaya koyarken, bizlerde yakın bir gelecekte Kuzeyin Yıldızı, "Zonguldak'ımızın Yüzyılını" inşa ve ihya ediyoruz.

Filyos Vadisi Projemiz kapsamında, TPAO’nun bizleri doğal gazla buluşturacak çalışmalarını, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, İl yönetim kurulu üyelerimizle yerinde görme fırsatımız oldu. Şu an bünyesinde, 7 bin 500 kişilik istihdam barındıran bu muhteşem proje, bizleri ülkemiz ve şehrimiz adına gururlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler