Nadim Ekiz Saha Ziyaretlerini Sürdürüyor

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:10, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:10 3238+ kez okundu.
 

Nadim Ekiz Saha Ziyaretlerini Sürdürüyor

Yeni Çeltek Kömür ve Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Nadim Ekiz, Merzifon Linyit İşletmesini ve Ilgın Linyit İşletmesini ziyaret etti.

Yeni Çeltek Kömür ve Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Nadim Ekiz, İşletmeler Müdürü Metin Özdamar ve Satın Alma, Pazarlama Müdürü Erol Varol ile Merzifon  Linyit İşletmesine bir ziyaret gerçekleştirdi.  İşletmede teknik incelemeler de bulunan Ekiz ve beraberindekiler, Kontrol Müdürlüğü yetkilileri ve Rödovansçı firma yetkililerinden bilgi aldılar. Nadim Ekiz ve beraberindekiler işletme ziyaretinin ardından sendika yetkilileri ile birlikte Amasya Valisi Dr. Osman Varol’u, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir’i ve Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı’yı makamlarında ziyaret ettiler. Ilgın Linyit İşletmesini de ziyaret eden Yeni Çeltek Kömür ve Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Nadim Ekiz ve İşletmeler Müdürü Metin Özdamar teknik incelemelerde bulunarak, Kontrol müdürlüğü yetkilileri ve Rödovansçı firma yetkilileri ile toplantılar gerçekleştirdiler.
Yeni Çeltek Kömür ve Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Nadim Ekiz, Merzifon Linyit İşletmesini ve Ilgın Linyit İşletmesini ziyaret etti.

Yeni Çeltek Kömür ve Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Nadim Ekiz, İşletmeler Müdürü Metin Özdamar ve Satın Alma, Pazarlama Müdürü Erol Varol ile Merzifon  Linyit İşletmesine bir ziyaret gerçekleştirdi.  İşletmede teknik incelemeler de bulunan Ekiz ve beraberindekiler, Kontrol Müdürlüğü yetkilileri ve Rödovansçı firma yetkililerinden bilgi aldılar. Nadim Ekiz ve beraberindekiler işletme ziyaretinin ardından sendika yetkilileri ile birlikte Amasya Valisi Dr. Osman Varol’u, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir’i ve Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı’yı makamlarında ziyaret ettiler.

Ilgın Linyit İşletmesini de ziyaret eden Yeni Çeltek Kömür ve Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Nadim Ekiz ve İşletmeler Müdürü Metin Özdamar teknik incelemelerde bulunarak, Kontrol müdürlüğü yetkilileri ve Rödovansçı firma yetkilileri ile toplantılar gerçekleştirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.