Naturel Enerji, KURTEKS Tekstil Enerji İle İtalya'da GES İnşa Edecek

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2020 - 09:47, Güncelleme: 30.06.2020 - 09:47 3487+ kez okundu.
 

Naturel Enerji, KURTEKS Tekstil Enerji İle İtalya'da GES İnşa Edecek

Naturel Enerji, KURTEKS Tekstil ile İtalya'da 50 MWp Güneş Elektrik Santrali proje geliştirilmesi ve kurulumu amacıyla 45 milyon euro toplam bedelli sözleşme imzaladı.

Naturel Enerji, KURTEKS Tekstil Enerji ile İtalya'da 50 megavatlık güneş enerjisi santrali projesi geliştirme ve anahtar teslim yapımı için sözleşme imzaladığını açıkladı.   Şirket'ten konu ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada,"Şirketimiz, Yurt Dışı Proje Geliştirme ve Müteahhitlik  faaliyetleri kapsamında KURTEKS Tekstil Enerji Tic. ve San. A.Ş. ile, İtalya'da 50 MWp Güneş Elektrik Santrali proje geliştirilmesi ve  kurulumu amacıyla anahtar teslim esaslı 45.000.000 Avro + KDV (346.113.000 TL+ KDV) toplam bedelli sözleşme imzalamıştır.   Bahse konu sözleşme, Şirketimizin %100 Bağlı ortaklığı olan Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş.'nin paylarının %100'üne sahip olduğu  bağlı ortaklığı Margün Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş. ile KURTEKS Tekstil Enerji Tic. ve San. A.Ş. arasında imzalanmıştır. Margün Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş., proje geliştirme,  müteahhitlik, elektrik satış anlaşması ve finansmanı da kapsayan  faaliyetleri anahtar teslim esası ile yürütecektir." ifadesi kullanıldı.
Naturel Enerji, KURTEKS Tekstil ile İtalya'da 50 MWp Güneş Elektrik Santrali proje geliştirilmesi ve kurulumu amacıyla 45 milyon euro toplam bedelli sözleşme imzaladı.

Naturel Enerji, KURTEKS Tekstil Enerji ile İtalya'da 50 megavatlık güneş enerjisi santrali projesi geliştirme ve anahtar teslim yapımı için sözleşme imzaladığını açıkladı.

 

Şirket'ten konu ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada,"Şirketimiz, Yurt Dışı Proje Geliştirme ve Müteahhitlik  faaliyetleri kapsamında KURTEKS Tekstil Enerji Tic. ve San. A.Ş. ile, İtalya'da 50 MWp Güneş Elektrik Santrali proje geliştirilmesi ve  kurulumu amacıyla anahtar teslim esaslı 45.000.000 Avro + KDV (346.113.000 TL+ KDV) toplam bedelli sözleşme imzalamıştır.

 

Bahse konu sözleşme, Şirketimizin %100 Bağlı ortaklığı olan Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş.'nin paylarının %100'üne sahip olduğu  bağlı ortaklığı Margün Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş. ile KURTEKS Tekstil Enerji Tic. ve San. A.Ş. arasında imzalanmıştır. Margün Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş., proje geliştirme,  müteahhitlik, elektrik satış anlaşması ve finansmanı da kapsayan  faaliyetleri anahtar teslim esası ile yürütecektir." ifadesi kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.