Opet Fuchs'un Yeni Genel Müdürü Özgür Canşe Oldu

ŞİRKET 07.07.2021 - 13:44, Güncelleme: 07.07.2021 - 13:44 2521+ kez okundu.
 

Opet Fuchs'un Yeni Genel Müdürü Özgür Canşe Oldu

Opet Fuchs'un yeni genel müdürü, OPET Yatırımlar ve Mühendislikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Canşe oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Canşe, 1 Temmuz itibarıyla Opet Fuchs Genel Müdürü olarak atandı. İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği'nden mezun olan Canşe, OPET Petrolcülük'te Madeni Yağ Satış Pazarlama Grup Müdürü, Satış Grup Müdürü, Satış Direktörü, Yatırımlar Direktörü, Yatırımlar ve Mühendislik Direktörü, Yatırımlar ve Mühendislik Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.
Opet Fuchs'un yeni genel müdürü, OPET Yatırımlar ve Mühendislikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Canşe oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Canşe, 1 Temmuz itibarıyla Opet Fuchs Genel Müdürü olarak atandı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği'nden mezun olan Canşe, OPET Petrolcülük'te Madeni Yağ Satış Pazarlama Grup Müdürü, Satış Grup Müdürü, Satış Direktörü, Yatırımlar Direktörü, Yatırımlar ve Mühendislik Direktörü, Yatırımlar ve Mühendislik Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.