OPET'in Yeni Genel Müdürü Özgür Kahramanzade Oluyor

ŞİRKET 22.11.2022 - 12:38, Güncelleme: 22.11.2022 - 12:38 1811+ kez okundu.
 

OPET'in Yeni Genel Müdürü Özgür Kahramanzade Oluyor

OPET Petrolcülük AŞ Genel Müdürlüğü görevine 1 Ocak itibariyle Özgür Kahramanzade atanacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Saint Benoit Fransız Lisesi'nin ardından Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu olan Kahramanzade, Purdue University'de MBA yaptı. Kahramanzade, 1994'te Koç Grubu şirketlerinde iş hayatına başladı. 2016'dan bu yana Tüpraş Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Kahramanzade, sırasıyla Beko Elektronik AŞ Yetiştirme Elemanı, Koç Holding Enerji Grubu Proje Mühendisi, Koç Holding Proje Müdürü, OPET Petrolcülük AŞ Pazarlama, Yatırım ve Grup Şirketleri Planlama Direktörü ve İkmal ve Teknik Genel Müdür Yardımcısı, Entek Elektrik Üretimi AŞ Genel Müdürü görevlerinde bulundu. 2008'den bu yana OPET Genel Müdürü olarak görev yapan Cüneyt Ağca ise, 31 Aralık tarihinde bu görevinden emekliye ayrılarak, OPET Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmeye devam edecek. Özgür Kahramanzade ise genel müdürlük görevini 1 Ocak 2023'te devralacak.  
OPET Petrolcülük AŞ Genel Müdürlüğü görevine 1 Ocak itibariyle Özgür Kahramanzade atanacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Saint Benoit Fransız Lisesi'nin ardından Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu olan Kahramanzade, Purdue University'de MBA yaptı. Kahramanzade, 1994'te Koç Grubu şirketlerinde iş hayatına başladı.

2016'dan bu yana Tüpraş Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Kahramanzade, sırasıyla Beko Elektronik AŞ Yetiştirme Elemanı, Koç Holding Enerji Grubu Proje Mühendisi, Koç Holding Proje Müdürü, OPET Petrolcülük AŞ Pazarlama, Yatırım ve Grup Şirketleri Planlama Direktörü ve İkmal ve Teknik Genel Müdür Yardımcısı, Entek Elektrik Üretimi AŞ Genel Müdürü görevlerinde bulundu.

2008'den bu yana OPET Genel Müdürü olarak görev yapan Cüneyt Ağca ise, 31 Aralık tarihinde bu görevinden emekliye ayrılarak, OPET Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmeye devam edecek. Özgür Kahramanzade ise genel müdürlük görevini 1 Ocak 2023'te devralacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.