Palen, Erzurum’da Doğalgaz Çalışmalarına Hız Verdi

ŞİRKET 18.06.2021 - 13:41, Güncelleme: 18.06.2021 - 13:41 2452+ kez okundu.
 

Palen, Erzurum’da Doğalgaz Çalışmalarına Hız Verdi

Erzurum’a doğalgaz arzı sağlayan Palen, Pazaryolu ve Karayazı’yı lisans bölgesine dahil ederken İspir’de de yüksek basınç doğal gaz çalışmalarını sürdürüyor.

Palmet Şirketler Grubu’nun Erzurum iline doğalgaz arzı sağlayan Palen, Erzurum’da doğalgaz ekonomisinin ve konforunun yaygınlaşması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Palen, Pazaryolu ve Karayazı’yı da lisans bölgesine dahil ederek, 2021 yılı sonu itibarıyla Erzurum’da 16 ilçeye doğalgaz arzı sağlayacak. Şenkaya ve Köprüköy’den sonra 2021 yılı yatırım programına dahil edilen Pazaryolu ve Karayazı’ya sıkıştırılmış doğalgaz (CNG) ile doğalgaz arzı sağlanacak. 2019 yılında CNG ile doğalgaz arzı sağlanan İspir için yüksek basınç doğalgaz boru hattı çalışmaları devam ediyor. Zorlu bir arazide yürütülen çalışmalar tamamlandığında Erzurum - İspir arasında yaklaşık 72 km doğalgaz boru hattı imalatı yapılacak.
Erzurum’a doğalgaz arzı sağlayan Palen, Pazaryolu ve Karayazı’yı lisans bölgesine dahil ederken İspir’de de yüksek basınç doğal gaz çalışmalarını sürdürüyor.

Palmet Şirketler Grubu’nun Erzurum iline doğalgaz arzı sağlayan Palen, Erzurum’da doğalgaz ekonomisinin ve konforunun yaygınlaşması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Palen, Pazaryolu ve Karayazı’yı da lisans bölgesine dahil ederek, 2021 yılı sonu itibarıyla Erzurum’da 16 ilçeye doğalgaz arzı sağlayacak.

Şenkaya ve Köprüköy’den sonra 2021 yılı yatırım programına dahil edilen Pazaryolu ve Karayazı’ya sıkıştırılmış doğalgaz (CNG) ile doğalgaz arzı sağlanacak.

2019 yılında CNG ile doğalgaz arzı sağlanan İspir için yüksek basınç doğalgaz boru hattı çalışmaları devam ediyor. Zorlu bir arazide yürütülen çalışmalar tamamlandığında Erzurum - İspir arasında yaklaşık 72 km doğalgaz boru hattı imalatı yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.