PETDER Başkanlığına Yüksel Yılmaz Seçildi

GÜNCEL 18.03.2021 - 17:51, Güncelleme: 18.03.2021 - 17:51 3828+ kez okundu.
 

PETDER Başkanlığına Yüksel Yılmaz Seçildi

Petrol Sanayi Derneği (PETDER) Yönetim Kurulu Başkanlığına Oyak Grubu şirketi Güzel Enerji Genel Müdürü Yüksel Yılmaz seçildi.

Petrol Sanayi Derneği'nin (PETDER) Olağan Genel Kurul Toplantısı, tüm sağlık ve güvenlik şartlarının sağlanmasıyla İstanbul Hilton Bosphorus Otel'de gerçekleştirildi. PETDER'den yapılan açıklamaya göre, olağan genel kurul toplantısında PETDER'in geçmiş döneme ait faaliyetleri ve son 3 yıla ilişkin bütçesi genel kurulun onayına sunuldu, yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçildi. Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında gerçekleşen ilk yönetim kurulu toplantısında, Yüksel Yılmaz yönetim kurulu başkanlığına, Ahmet Erdem, yönetim kurulu başkan yardımcılığına, Tümkan Işıltan ise muhasip üyeliğe seçildi.  Açıklamada görüşlerine yer verilen PETDER Yönetim Kurulu Başkanı Selim Şiper, PETDER'in 25 yıldır, sadece güvenilir ve objektif bir bilgi kaynağı olarak değil, aynı zamanda etkin ve etkili bir savunucu olarak akaryakıt sektörünü temsil ettiğini belirtti. Şiper, derneğin yaklaşık yüzde 85 pazar payı temsil gücüyle, ülkenin her köşesindeki 24 milyondan fazla araca daha iyi akaryakıt, hizmet ve ürün sağlamak amacıyla paydaşlarıyla birlikte çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade etti. Yönetim kurulu başkanlığı döneminde, dünya ve sektör olarak yaşanan en önemli gelişmenin, halen içinde bulunduğumuz salgın  süreci olduğunu kaydeden Şiper, salgınının akaryakıt dağıtım sektörünü de oldukça olumsuz etkilediğini, PETDER/PwC iş birliğiyle yapılan çalışmanın sektörde yaklaşık 1 milyar TL civarında bir kayba neden olduğunu belirtti.  Şiper, "Bununla birlikte, PETDER olarak çeşitli platformlarda gelişmelerin ve uygulamaların sektörümüze etkilerini değerlendirerek çözüm önerilerinde bulunduk. Bunun yanında, paydaşlarımızla ilişkilerimizi kuvvetlendirerek, koordinasyon ve iş birliğine dayalı iletişim kanallarımızı genişletecek adımlar attık ve bunun olumlu sonuçlarını da gözlemledik." yorumunu yaptı.
Petrol Sanayi Derneği (PETDER) Yönetim Kurulu Başkanlığına Oyak Grubu şirketi Güzel Enerji Genel Müdürü Yüksel Yılmaz seçildi.

Petrol Sanayi Derneği'nin (PETDER) Olağan Genel Kurul Toplantısı, tüm sağlık ve güvenlik şartlarının sağlanmasıyla İstanbul Hilton Bosphorus Otel'de gerçekleştirildi.

PETDER'den yapılan açıklamaya göre, olağan genel kurul toplantısında PETDER'in geçmiş döneme ait faaliyetleri ve son 3 yıla ilişkin bütçesi genel kurulun onayına sunuldu, yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçildi.

Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında gerçekleşen ilk yönetim kurulu toplantısında, Yüksel Yılmaz yönetim kurulu başkanlığına, Ahmet Erdem, yönetim kurulu başkan yardımcılığına, Tümkan Işıltan ise muhasip üyeliğe seçildi. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen PETDER Yönetim Kurulu Başkanı Selim Şiper, PETDER'in 25 yıldır, sadece güvenilir ve objektif bir bilgi kaynağı olarak değil, aynı zamanda etkin ve etkili bir savunucu olarak akaryakıt sektörünü temsil ettiğini belirtti.

Şiper, derneğin yaklaşık yüzde 85 pazar payı temsil gücüyle, ülkenin her köşesindeki 24 milyondan fazla araca daha iyi akaryakıt, hizmet ve ürün sağlamak amacıyla paydaşlarıyla birlikte çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade etti.

Yönetim kurulu başkanlığı döneminde, dünya ve sektör olarak yaşanan en önemli gelişmenin, halen içinde bulunduğumuz salgın  süreci olduğunu kaydeden Şiper, salgınının akaryakıt dağıtım sektörünü de oldukça olumsuz etkilediğini, PETDER/PwC iş birliğiyle yapılan çalışmanın sektörde yaklaşık 1 milyar TL civarında bir kayba neden olduğunu belirtti. 

Şiper, "Bununla birlikte, PETDER olarak çeşitli platformlarda gelişmelerin ve uygulamaların sektörümüze etkilerini değerlendirerek çözüm önerilerinde bulunduk. Bunun yanında, paydaşlarımızla ilişkilerimizi kuvvetlendirerek, koordinasyon ve iş birliğine dayalı iletişim kanallarımızı genişletecek adımlar attık ve bunun olumlu sonuçlarını da gözlemledik." yorumunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.