Petrol Ofisi "Bu Süreçte İşten Çıkarılma Olmayacak"

PETROL - LPG (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2020 - 09:59, Güncelleme: 02.04.2020 - 16:03 2714+ kez okundu.
 

Petrol Ofisi "Bu Süreçte İşten Çıkarılma Olmayacak"

Petrol Ofisi, geçirilmekte olan zorlu süreçte koronavirüs salgını nedeniyle işten çıkarılma olmayacağını açıkladı.

Petrol Ofisi, geçirilmekte olan zorlu süreçte koronavirüs salgını nedeniyle  işten çıkarılma olmayacağını açıkladı. Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, “Yaşam üzerine yürütülen bu mücadelede, insan sağlığı her şeyin  üzerindedir. Süreç boyunca Petrol Ofisi’nde hiçbir çalışanımız işten  çıkarılmayacaktır” dedi.   Küresel bir salgına dönüşerek insan sağlığı için çok önemli tehdit  oluşturan koronavirüs ile yapılan mücadeleye vurgu yapan Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, “Bu önemli süreçte, akaryakıt sektörü lideri  olarak 1.780’e yaklaşan bayimizle Türkiye’nin her noktasında, insan ve  toplum sağlığına öncelik vererek aldığımız tüm tedbirler kapsamında 7/24 hizmet vermeye devam ediyoruz.   Bu süreç, bir olmamız, birlikte  olmamız, dayanışma göstermemiz gereken bir süreç. Tüm toplumun,  bireysel ya da kurumsal herkesin birlikte mücadele etmesi gereken  zamanlar geçiriyoruz. Petrol Ofisi çatısı altındaki herkes,  başarılarda, iyi günlerde olduğu gibi bu zorlu günlerde de birlik ve  beraberlik içinde hareket etmektedir. Bu birlik ruhu ve  sorumluluklarımız çerçevesinde, içinde bulunulan süreç boyunca  bünyemizde yer alan hiçbir çalışan arkadaşımız koronavirüs salgını  nedeniyle işten çıkarılmayacaktır. Çalışanlarımızın aileleriyle  birlikte bu dönemi sağlık ve esenlikle atlatmaları önceliğimizdir. Bayilerimizle de aynı yaklaşımı sergilemeleri yönündeki tavsiye ve  önerilerimizi paylaşıyoruz. Hep birlikte bu zor günlerin de üstesinden  geleceğimizden şüphemiz yoktur” açıklamasında bulundu.
Petrol Ofisi, geçirilmekte olan zorlu süreçte koronavirüs salgını nedeniyle işten çıkarılma olmayacağını açıkladı.

Petrol Ofisi, geçirilmekte olan zorlu süreçte koronavirüs salgını nedeniyle  işten çıkarılma olmayacağını açıkladı. Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, “Yaşam üzerine yürütülen bu mücadelede, insan sağlığı her şeyin  üzerindedir. Süreç boyunca Petrol Ofisi’nde hiçbir çalışanımız işten  çıkarılmayacaktır” dedi.

 

Küresel bir salgına dönüşerek insan sağlığı için çok önemli tehdit  oluşturan koronavirüs ile yapılan mücadeleye vurgu yapan Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, “Bu önemli süreçte, akaryakıt sektörü lideri  olarak 1.780’e yaklaşan bayimizle Türkiye’nin her noktasında, insan ve  toplum sağlığına öncelik vererek aldığımız tüm tedbirler kapsamında 7/24 hizmet vermeye devam ediyoruz.

 

Bu süreç, bir olmamız, birlikte  olmamız, dayanışma göstermemiz gereken bir süreç. Tüm toplumun,  bireysel ya da kurumsal herkesin birlikte mücadele etmesi gereken  zamanlar geçiriyoruz. Petrol Ofisi çatısı altındaki herkes,  başarılarda, iyi günlerde olduğu gibi bu zorlu günlerde de birlik ve  beraberlik içinde hareket etmektedir. Bu birlik ruhu ve  sorumluluklarımız çerçevesinde, içinde bulunulan süreç boyunca  bünyemizde yer alan hiçbir çalışan arkadaşımız koronavirüs salgını  nedeniyle işten çıkarılmayacaktır. Çalışanlarımızın aileleriyle  birlikte bu dönemi sağlık ve esenlikle atlatmaları önceliğimizdir. Bayilerimizle de aynı yaklaşımı sergilemeleri yönündeki tavsiye ve  önerilerimizi paylaşıyoruz. Hep birlikte bu zor günlerin de üstesinden  geleceğimizden şüphemiz yoktur” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.