Petrol Ofisi, Stevie Awards’tan 6 Ödül Birden Kazandı

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2020 - 09:52, Güncelleme: 21.02.2020 - 09:52 2426+ kez okundu.
 

Petrol Ofisi, Stevie Awards’tan 6 Ödül Birden Kazandı

Petrol Ofisi, Stevie Awards çatısı altında bu sene ilk kez düzenlenen MENA Stevie Awards’ta, Sosyal Lig ile 5 ve Yönetici Gelişim Yolculuğu İK programı ile de 1 olmak üzere toplam 6 ödül birden aldı.

Petrol Ofisi,  Stevie Awards çatısı altında bu sene ilk kez düzenlenen MENA Stevie Awards’ta, Sosyal Lig ile 5 ve Yönetici Gelişim Yolculuğu İK programı  ile de 1 olmak üzere toplam 6 ödül birden aldı.   2020 MENA Stevie Awards’a 17 ülkeden yüzlerce proje başvuruda  bulundu. Toplam 12 farklı kategorideki başvuruları değerlendiren jüri, 2020 MENA Stevie Awards’ın kazananlarını 19 Şubat’ta açıkladı. Petrol Ofisi, 2020 MENA Stevie Awards’ta finale kaldığı Türkiye’nin 1  numaralı fantezi futbol oyunu Sosyal Lig ve Yönetici Gelişim Yolculuğu İK programı ile toplam 6 kategoride ödüle ulaştı.   Petrol Ofisi Sosyal Lig ile  ‘Marka Gelişim İnovasyonu’nda Altın Ödül, ‘Ürün Yerleştirme İnovasyonu’nda Altın Ödül, ‘Sosyal Medya Pazarlama İnovasyonu’nda Altın Ödül, ‘Marka & Eğlence İnovasyonu’nda Gümüş Ödül ve ‘Sponsorluk İnovasyonu’nda Gümüş Ödül olmak üzere 5 ayrı  ödül kazandı.   2020 MENA Stevie Awards’ta Petrol Ofisi’ne bir başka ödül de,  yöneticilere yönelik geliştirdiği İK programı ile geldi. Petrol Ofisi, Yönetici Gelişim Yolculuğu programı ile ‘Yenilikçi İK Uygulamaları’nda Gümüş Ödül alarak, 2020 MENA Stevie Awards’ta layık görüldüğü ödül  sayısını 6’ya çıkardı. 2020 MENA Stevie Awards ödülleri, 21 Mart’ta Birleşik Arap Emirlikleri’nin Ras Al Khaimah kentinde, Waldorf Astoria'da düzenlenecek özel bir törenle sahiplerine verilecek.   Petrol Ofisi’nin her alanda olduğu gibi dijital platformları da en  etkin ve güçlü şekilde kullandığına vurgu yapan Petrol Ofisi CMO’su Beril Alakoç, “Petrol Ofisi Sosyal Lig, salt ülkemize kazandırdığımız  büyük ilgi gören bir fantezi futbol oyunu olmakla kalmayıp,  pazarlamada etkin kullanımı ile Türkiye’de benzeri olmayan bir örnek  konumunda. Keza bu başarıları da, son birkaç yılda birçok kez  ödüllendirildi. Stevie Awards gibi küresel prestije sahip bir  organizasyondan aldığımız ödüller de, elde edilen bu başarının en  güncel tescili oldu” dedi.   Petrol Ofisi CHRO’su Neslihan Yalçın ise Petrol Ofisi’nin  çalışanlarının niteliği ile de öne çıktığına vurgu yaparak, “İnsan Kaynakları birimi olarak biz de, her kademedeki çalışma  arkadaşlarımızın kendilerini daha da geliştirebilmeleri için birçok  program uyguluyoruz. Bu kapsamda yöneticilerimize yönelik en son  geliştirdiğimiz ‘Yönetici Gelişim Yolculuğu’ programımızda, işe  farkındalık ile başladık  “kendini keşfet, ekibini yönet, sınırlarını  zorla” mesajını verdik. Yöneticilerimizin zihin, beden ve ruhuna hitap  eden çok boyutlu bir deneyim elde etmelerine yönelik hazırladığımız  özel ve özgün bir yapı kurguladığımız bu programın Stevie Awards gibi  küresel bir değerlendirmede ödül ile karşılık bulması, yeniliklere  imza attığımız bu süreçte bizler için güzel bir motivasyon kaynağı  oldu” şeklinde konuştu.
Petrol Ofisi, Stevie Awards çatısı altında bu sene ilk kez düzenlenen MENA Stevie Awards’ta, Sosyal Lig ile 5 ve Yönetici Gelişim Yolculuğu İK programı ile de 1 olmak üzere toplam 6 ödül birden aldı.

Petrol Ofisi,  Stevie Awards çatısı altında bu sene ilk kez düzenlenen MENA Stevie Awards’ta, Sosyal Lig ile 5 ve Yönetici Gelişim Yolculuğu İK programı  ile de 1 olmak üzere toplam 6 ödül birden aldı.

 

2020 MENA Stevie Awards’a 17 ülkeden yüzlerce proje başvuruda  bulundu. Toplam 12 farklı kategorideki başvuruları değerlendiren jüri, 2020 MENA Stevie Awards’ın kazananlarını 19 Şubat’ta açıkladı. Petrol Ofisi, 2020 MENA Stevie Awards’ta finale kaldığı Türkiye’nin 1  numaralı fantezi futbol oyunu Sosyal Lig ve Yönetici Gelişim Yolculuğu İK programı ile toplam 6 kategoride ödüle ulaştı.

 

Petrol Ofisi Sosyal Lig ile  ‘Marka Gelişim İnovasyonu’nda Altın Ödül, ‘Ürün Yerleştirme İnovasyonu’nda Altın Ödül, ‘Sosyal Medya Pazarlama İnovasyonu’nda Altın Ödül, ‘Marka & Eğlence İnovasyonu’nda Gümüş Ödül ve ‘Sponsorluk İnovasyonu’nda Gümüş Ödül olmak üzere 5 ayrı  ödül kazandı.

 

2020 MENA Stevie Awards’ta Petrol Ofisi’ne bir başka ödül de,  yöneticilere yönelik geliştirdiği İK programı ile geldi. Petrol Ofisi, Yönetici Gelişim Yolculuğu programı ile ‘Yenilikçi İK Uygulamaları’nda Gümüş Ödül alarak, 2020 MENA Stevie Awards’ta layık görüldüğü ödül  sayısını 6’ya çıkardı. 2020 MENA Stevie Awards ödülleri, 21 Mart’ta Birleşik Arap Emirlikleri’nin Ras Al Khaimah kentinde, Waldorf Astoria'da düzenlenecek özel bir törenle sahiplerine verilecek.

 

Petrol Ofisi’nin her alanda olduğu gibi dijital platformları da en  etkin ve güçlü şekilde kullandığına vurgu yapan Petrol Ofisi CMO’su Beril Alakoç, “Petrol Ofisi Sosyal Lig, salt ülkemize kazandırdığımız  büyük ilgi gören bir fantezi futbol oyunu olmakla kalmayıp,  pazarlamada etkin kullanımı ile Türkiye’de benzeri olmayan bir örnek  konumunda. Keza bu başarıları da, son birkaç yılda birçok kez  ödüllendirildi. Stevie Awards gibi küresel prestije sahip bir  organizasyondan aldığımız ödüller de, elde edilen bu başarının en  güncel tescili oldu” dedi.

 

Petrol Ofisi CHRO’su Neslihan Yalçın ise Petrol Ofisi’nin  çalışanlarının niteliği ile de öne çıktığına vurgu yaparak, “İnsan Kaynakları birimi olarak biz de, her kademedeki çalışma  arkadaşlarımızın kendilerini daha da geliştirebilmeleri için birçok  program uyguluyoruz. Bu kapsamda yöneticilerimize yönelik en son  geliştirdiğimiz ‘Yönetici Gelişim Yolculuğu’ programımızda, işe  farkındalık ile başladık  “kendini keşfet, ekibini yönet, sınırlarını  zorla” mesajını verdik. Yöneticilerimizin zihin, beden ve ruhuna hitap  eden çok boyutlu bir deneyim elde etmelerine yönelik hazırladığımız  özel ve özgün bir yapı kurguladığımız bu programın Stevie Awards gibi  küresel bir değerlendirmede ödül ile karşılık bulması, yeniliklere  imza attığımız bu süreçte bizler için güzel bir motivasyon kaynağı  oldu” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.