Petrol Ofisi'nde CHRO Görevini Neslihan Yalçın Üstlendi

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:13, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:13 3166+ kez okundu.
 

Petrol Ofisi'nde CHRO Görevini Neslihan Yalçın Üstlendi

Türkiye akaryakıt, madeni yağlar ve kimyasallar şirketi Petrol Ofisi'nde Chief Human Resources Officer (CHRO) pozisyonu, İnsan Kaynakları danışmanlığı hizmeti sunan Neslihan Yalçın getirildi.

3 Mayıs 2019 itibari ile göreve başlayan Neslihan Yalçın, "Petrol Ofisi, köklü geçmişi, tüm Türkiye'de yaygın bayi ağı, güçlü altyapısı  ile ülkemizin en güçlü ve önemli değerlerinden biri konumunda"  diyerek, böylesine büyük ve güçlü bir yapıda İnsan Kaynakları  organizasyonu yönetimini üstlenmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.  Neslihan Yalçın Kimdir? İTÜ Endüstri Mühendisliği'nden mezun olan ve İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde işletme alanında master programını tamamlayan Neslihan Yalçın, kariyerine 1995 yılında Borusan Holding'de başladı. Yalçın, 1996 - 2006 yılları arasında Koç Holding bünyesinde Arçelik ve Amerikan Hastanesi'nde İnsan Kaynakları Müdürü, ardından da 2006-2008  yıları arasında AMS Havacılık Grubu'nda İnsan Kaynakları Direktörü  görevlerini üstlendi. Yalçın, 2008-2017 yılları arasında ise Accenture Danışmanlık'ta İnsan Kaynakları Gelişim Direktörü pozisyonlarında  çalıştı. Neslihan Yalçın son olarak Korn Ferry Danışmanlık bünyesinde İnsan Kaynakları Danışmanı - Ortak olarak, Petrol Ofisi'nin de  aralarında bulunduğu çeşitli firmalara İnsan Kaynakları danışmanlığı  hizmeti verdi. 
Türkiye akaryakıt, madeni yağlar ve kimyasallar şirketi Petrol Ofisi'nde Chief Human Resources Officer (CHRO) pozisyonu, İnsan Kaynakları danışmanlığı hizmeti sunan Neslihan Yalçın getirildi.

3 Mayıs 2019 itibari ile göreve başlayan Neslihan Yalçın, "Petrol Ofisi, köklü geçmişi, tüm Türkiye'de yaygın bayi ağı, güçlü altyapısı  ile ülkemizin en güçlü ve önemli değerlerinden biri konumunda"  diyerek, böylesine büyük ve güçlü bir yapıda İnsan Kaynakları  organizasyonu yönetimini üstlenmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. 

Neslihan Yalçın Kimdir?

İTÜ Endüstri Mühendisliği'nden mezun olan ve İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde işletme alanında master programını tamamlayan Neslihan Yalçın, kariyerine 1995 yılında Borusan Holding'de başladı. Yalçın, 1996 - 2006 yılları arasında Koç Holding bünyesinde Arçelik ve Amerikan Hastanesi'nde İnsan Kaynakları Müdürü, ardından da 2006-2008  yıları arasında AMS Havacılık Grubu'nda İnsan Kaynakları Direktörü  görevlerini üstlendi. Yalçın, 2008-2017 yılları arasında ise Accenture Danışmanlık'ta İnsan Kaynakları Gelişim Direktörü pozisyonlarında  çalıştı. Neslihan Yalçın son olarak Korn Ferry Danışmanlık bünyesinde İnsan Kaynakları Danışmanı - Ortak olarak, Petrol Ofisi'nin de  aralarında bulunduğu çeşitli firmalara İnsan Kaynakları danışmanlığı  hizmeti verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.