PÜİS, Nöbetçi İstasyon Uygulamasının Sona Erdirilmesini Talep Etti

PETROL - LPG (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2020 - 10:57, Güncelleme: 15.05.2020 - 10:52 3365+ kez okundu.
 

PÜİS, Nöbetçi İstasyon Uygulamasının Sona Erdirilmesini Talep Etti

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), İçişleri Bakanlığı’na başvurarak sokağa çıkma yasağı olduğu dönemlerde nöbetçi istasyon uygulamasına son verilmesini talep etti.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), İçişleri Bakanlığı’na yaptığı başvuruda sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde ve sokağa çıkma yasağının uygulandığı illerde başlatılan nöbetçi istasyon uygulamasının sona erdirilmesini talep etti.   PÜİS başvurusunda Cumhurbaşkanlığınca hazırlanan normalleşme planı takvimi çerçevesinde Türkiye’de normalleşme yönünde adımların atılmaya başlandığına ve  bu çerçevede virüsün yayılmasını önlemek amacıyla daha önce 30 büyükşehir ile Zonguldak’a getirilen seyahat yasağı uygulamasının 16 ilde kaldırıldığına dikkat çekerek, normalleşme adımları kapsamında özellikle de şehirlerarası seyahatlerde otobüslerin yakıt ikmallerinin ve yolcuların ibadet, tuvalet gibi ihtiyaçlarının göz önüne alınarak nöbetçi istasyon uygulamasına son verilmesini talep etti.
Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), İçişleri Bakanlığı’na başvurarak sokağa çıkma yasağı olduğu dönemlerde nöbetçi istasyon uygulamasına son verilmesini talep etti.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), İçişleri Bakanlığı’na yaptığı başvuruda sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde ve sokağa çıkma yasağının uygulandığı illerde başlatılan nöbetçi istasyon uygulamasının sona erdirilmesini talep etti.

 

PÜİS başvurusunda Cumhurbaşkanlığınca hazırlanan normalleşme planı takvimi çerçevesinde Türkiye’de normalleşme yönünde adımların atılmaya başlandığına ve  bu çerçevede virüsün yayılmasını önlemek amacıyla daha önce 30 büyükşehir ile Zonguldak’a getirilen seyahat yasağı uygulamasının 16 ilde kaldırıldığına dikkat çekerek, normalleşme adımları kapsamında özellikle de şehirlerarası seyahatlerde otobüslerin yakıt ikmallerinin ve yolcuların ibadet, tuvalet gibi ihtiyaçlarının göz önüne alınarak nöbetçi istasyon uygulamasına son verilmesini talep etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.