Rafinerici Lisansı Sahiplerinin Kupon Sistemi Hizmeti İzin Başvurusu Süresi 2020’de Uygulanmayacak

PETROL - LPG (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2020 - 10:41, Güncelleme: 30.03.2020 - 10:41 3564+ kez okundu.
 

Rafinerici Lisansı Sahiplerinin Kupon Sistemi Hizmeti İzin Başvurusu Süresi 2020’de Uygulanmayacak

Rafinerici lisansı veya LPG dağıtıcı lisansı sahiplerinin kupon sistemi hizmeti izin başvurusu süresi 2020 yılı için uygulanmayacak.

Rafinerici lisansı veya LPG dağıtıcı lisansı sahiplerinin her yıl ekim ayı içinde yapması gereken kupon sistemi hizmeti izin başvurusu süresi 2020 yılı için uygulanmayacak. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) konuyla ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.   Buna göre, LPG Piyasasında Zorunlu Petrol Stoğu ve Zorunlu Petrol Stoğunun Kupon Sistemi Kapsamında LPG Olarak Tutulabilmesine Dair Karar'ın ilgili maddesinde yer alan ve rafinerici lisansı veya LPG  dağıtıcı lisansı sahiplerinin her yıl Ekim ayı içinde yapması gereken  kupon sistemi hizmeti izin başvurusu süresi ve başvurunun yapılacağı  yıl içinde lisans almış kişilerin Ekim ayını beklemeksizin izin  başvurusunda bulunabileceğine dair hüküm 2020 için geçerli olmayacak.   Kupon hizmeti izni alan rafinerici lisansı sahibi şirketlerin LPG kupon hizmeti kapsamında tuttukları stok miktarının Stok İzleme Sistemine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Karar kapsamında  izlenmesine karar verildi.
Rafinerici lisansı veya LPG dağıtıcı lisansı sahiplerinin kupon sistemi hizmeti izin başvurusu süresi 2020 yılı için uygulanmayacak.

Rafinerici lisansı veya LPG dağıtıcı lisansı sahiplerinin her yıl ekim ayı içinde yapması gereken kupon sistemi hizmeti izin başvurusu süresi 2020 yılı için uygulanmayacak. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) konuyla ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

Buna göre, LPG Piyasasında Zorunlu Petrol Stoğu ve Zorunlu Petrol Stoğunun Kupon Sistemi Kapsamında LPG Olarak Tutulabilmesine Dair Karar'ın ilgili maddesinde yer alan ve rafinerici lisansı veya LPG  dağıtıcı lisansı sahiplerinin her yıl Ekim ayı içinde yapması gereken  kupon sistemi hizmeti izin başvurusu süresi ve başvurunun yapılacağı  yıl içinde lisans almış kişilerin Ekim ayını beklemeksizin izin  başvurusunda bulunabileceğine dair hüküm 2020 için geçerli olmayacak.

 

Kupon hizmeti izni alan rafinerici lisansı sahibi şirketlerin LPG kupon hizmeti kapsamında tuttukları stok miktarının Stok İzleme Sistemine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Karar kapsamında  izlenmesine karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.