Schneider Electric, İnovasyon Yolda Etkinlik Serisi Başlatacak

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2019 - 15:40, Güncelleme: 26.08.2019 - 15:40 2666+ kez okundu.
 

Schneider Electric, İnovasyon Yolda Etkinlik Serisi Başlatacak

Schneider Electric İnovasyon Tır’ı 5 Şehirde 6 organize sanayi bölgesinde uzmanlarla buluşacak.

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya çapında  uzman olan Schneider Electric, küresel bilgi birikimi ve yeni nesil  teknolojileri ile hazırladığı İnovasyon Tır’ı ile şehir şehir gezerek  sanayideki dijital dönüşümü ve en son teknolojileri paylaşacak. Türkiye’yi inovasyon yolculuğuna çıkaracak olan bu etkinlik serisi  ilk aşamada 5 şehirde, 6 organize sanayi bölgesinde gerçekleşecek.  Schneider Electric İnovasyon Tır’ını ziyaret eden uzmanlar birbiriyle  haberleşen ürünler ve IoT tabanlı yazılımları deneyimleme imkanına  sahip olacak. Ayrıca düzenlenen seminerlerde alanında uzman Schneider Electric konuşmacıları sektör trendlerini ve teknolojik gelişmeleri  paylaşacak. Böylece zorlu endüstriyel dönüşüm ve dijitalleşme  yolculuklarında sanayi sektörü temsilcilerine destek sunacaklar.   Bu alanda sektör profesyonellerine sunulan en kapsamlı buluşma  platformu olacak bu etkinliklerin ana gündemini dijitalleşen tesisler,  dijital servis çözümleri, geleceğin güç dağıtım sistemleri ve akıllı  makina çözümleri ile farklı endüstrilere yönelik inovatif çözümler  oluşturacak.   Etkinliklerde ayrıca Schneider Electric’in IoT tabanlı açık,  farklı marka ürünlerle çalışabilen otomasyon çözümü platformu olan EcoStruxure’ın son yenilikleri de tanıtılacak. EcoStruxure,  kullanıcılarına güvenlik, güvenilirlik, verimlilik, sürdürülebilirlik  ve bağlanabilirlik sağlıyor. Haberleşen ürünler, uç kontrol ve  uygulama, analitik ve servisler katmanlarından oluşan EcoStruxure  mimarisi aynı zamanda Nesnelerin İnterneti, haberleşme ve bulut  teknolojileri, büyük veri analitiği ve siber güvenlik gibi  teknolojileri kullanıyor. Böylece Bina, Güç, Veri Merkezi, Makine, Tesis ve Şebeke alanlarında endüstrinin tüm katmanlarında dijital  dönüşüme hizmet ediyor.  
Schneider Electric İnovasyon Tır’ı 5 Şehirde 6 organize sanayi bölgesinde uzmanlarla buluşacak.

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya çapında  uzman olan Schneider Electric, küresel bilgi birikimi ve yeni nesil  teknolojileri ile hazırladığı İnovasyon Tır’ı ile şehir şehir gezerek  sanayideki dijital dönüşümü ve en son teknolojileri paylaşacak. Türkiye’yi inovasyon yolculuğuna çıkaracak olan bu etkinlik serisi  ilk aşamada 5 şehirde, 6 organize sanayi bölgesinde gerçekleşecek. 

Schneider Electric İnovasyon Tır’ını ziyaret eden uzmanlar birbiriyle  haberleşen ürünler ve IoT tabanlı yazılımları deneyimleme imkanına  sahip olacak. Ayrıca düzenlenen seminerlerde alanında uzman Schneider Electric konuşmacıları sektör trendlerini ve teknolojik gelişmeleri  paylaşacak. Böylece zorlu endüstriyel dönüşüm ve dijitalleşme  yolculuklarında sanayi sektörü temsilcilerine destek sunacaklar.

 

Bu alanda sektör profesyonellerine sunulan en kapsamlı buluşma  platformu olacak bu etkinliklerin ana gündemini dijitalleşen tesisler,  dijital servis çözümleri, geleceğin güç dağıtım sistemleri ve akıllı  makina çözümleri ile farklı endüstrilere yönelik inovatif çözümler  oluşturacak.

 

Etkinliklerde ayrıca Schneider Electric’in IoT tabanlı açık,  farklı marka ürünlerle çalışabilen otomasyon çözümü platformu olan EcoStruxure’ın son yenilikleri de tanıtılacak. EcoStruxure,  kullanıcılarına güvenlik, güvenilirlik, verimlilik, sürdürülebilirlik  ve bağlanabilirlik sağlıyor. Haberleşen ürünler, uç kontrol ve  uygulama, analitik ve servisler katmanlarından oluşan EcoStruxure  mimarisi aynı zamanda Nesnelerin İnterneti, haberleşme ve bulut  teknolojileri, büyük veri analitiği ve siber güvenlik gibi  teknolojileri kullanıyor. Böylece Bina, Güç, Veri Merkezi, Makine, Tesis ve Şebeke alanlarında endüstrinin tüm katmanlarında dijital  dönüşüme hizmet ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.