Sepaş Enerji "Genç Girişim" Projesiyle Yenilikçi Fikirleri Ödüllendirecek

ŞİRKET 27.04.2021 - 13:48, Güncelleme: 30.04.2021 - 10:25 3674+ kez okundu.
 

Sepaş Enerji "Genç Girişim" Projesiyle Yenilikçi Fikirleri Ödüllendirecek

Sepaş Enerji, yeni kurumsal gelişim projesi "Sepaş x Genç Girişim" kapsamında her yıl kurum içindeki yenilikçi ve yaratıcı fikirleri ödüllendirecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, projenin marka ve çalışanlara katma değer sağlayarak sektörde fark yaratması hedefleniyor. Sepaş Enerji Üst Yöneticisi Çağrı Poyraz'ın katılımıyla düzenlenen webinarla başlatılan projenin ilk etabında, proje başvuruları yapılacak. İki hafta boyunca toplanacak fikirler, gelecek ay Sepaş Enerji yöneticileri tarafından incelenecek. Değerlendirmelerin ardından uygun bulunan projeler 6 haftalık mentorluk imkanı ve ödül kazanacak. Yaklaşık 4 aylık süre sonunda Sepaş Enerji ve enerji sektörünün iş modellerine her yıl yeni projeler kazandırılmış olacak.  
Sepaş Enerji, yeni kurumsal gelişim projesi "Sepaş x Genç Girişim" kapsamında her yıl kurum içindeki yenilikçi ve yaratıcı fikirleri ödüllendirecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, projenin marka ve çalışanlara katma değer sağlayarak sektörde fark yaratması hedefleniyor. Sepaş Enerji Üst Yöneticisi Çağrı Poyraz'ın katılımıyla düzenlenen webinarla başlatılan projenin ilk etabında, proje başvuruları yapılacak. İki hafta boyunca toplanacak fikirler, gelecek ay Sepaş Enerji yöneticileri tarafından incelenecek.

Değerlendirmelerin ardından uygun bulunan projeler 6 haftalık mentorluk imkanı ve ödül kazanacak. Yaklaşık 4 aylık süre sonunda Sepaş Enerji ve enerji sektörünün iş modellerine her yıl yeni projeler kazandırılmış olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.