Sepaş Enerji Online Randevu Dönemine Başladı

ŞİRKET 13.04.2022 - 12:04, Güncelleme: 06.04.2022 - 12:25 3287+ kez okundu.
 

Sepaş Enerji Online Randevu Dönemine Başladı

Sepaş Enerji Müşteri Hizmetleri Merkezleri'nde online randevu sistemi ile hizmet alma dönemi başladı.

Şirketin yaptığı açıklamaya göre, Sepaş Enerji, abonelik işlemlerini kolaylaştıran yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi. Yaklaşık 4 milyon kişiye elektrik tedarik hizmeti sunan Sepaş Enerji, müşterileri memnuniyeti ve hizmet kalitesini yükseltmek için bölgesindeki tüm Müşteri Hizmetleri Merkezleri'ni kapsayacak şekilde online randevu imkanı getirdi. Sepaş Enerji, Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce'deki 26 Müşteri Hizmetleri Merkezi'nin tamamında online randevu seçeneği ile daha kolay ve hızlı hizmet sunacak. Online randevu sistemine geçişle birlikte günlük işlem sayısının fazla ve nüfusun yoğun olduğu yerlerde, Sepaş Enerji müşterilerinin daha iyi hizmet alması hedefleniyor. Sepaş Enerji müşterileri, online randevu imkanının yanı sıra abonelikleriyle ilgili tüm işlemlerini fiziksel olarak müşteri hizmetleri merkezlerini ziyaret etmeden de dijital kanallar aracılığıyla gerçekleştirebilecek. Öte yandan, şirketin teknolojik altyapı yatırımları konusundaki istikrarlı çalışmaları sayesinde 2021'deki dijital müşteri oranı yüzde 52 olarak ölçüldü.
Sepaş Enerji Müşteri Hizmetleri Merkezleri'nde online randevu sistemi ile hizmet alma dönemi başladı.

Şirketin yaptığı açıklamaya göre, Sepaş Enerji, abonelik işlemlerini kolaylaştıran yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi.

Yaklaşık 4 milyon kişiye elektrik tedarik hizmeti sunan Sepaş Enerji, müşterileri memnuniyeti ve hizmet kalitesini yükseltmek için bölgesindeki tüm Müşteri Hizmetleri Merkezleri'ni kapsayacak şekilde online randevu imkanı getirdi.

Sepaş Enerji, Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce'deki 26 Müşteri Hizmetleri Merkezi'nin tamamında online randevu seçeneği ile daha kolay ve hızlı hizmet sunacak.

Online randevu sistemine geçişle birlikte günlük işlem sayısının fazla ve nüfusun yoğun olduğu yerlerde, Sepaş Enerji müşterilerinin daha iyi hizmet alması hedefleniyor.

Sepaş Enerji müşterileri, online randevu imkanının yanı sıra abonelikleriyle ilgili tüm işlemlerini fiziksel olarak müşteri hizmetleri merkezlerini ziyaret etmeden de dijital kanallar aracılığıyla gerçekleştirebilecek.

Öte yandan, şirketin teknolojik altyapı yatırımları konusundaki istikrarlı çalışmaları sayesinde 2021'deki dijital müşteri oranı yüzde 52 olarak ölçüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.