Shell Madeni Yağlar 23 İlde Ustalarla Buluştu

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2019 - 15:48, Güncelleme: 31.05.2019 - 15:48 3560+ kez okundu.
 

Shell Madeni Yağlar 23 İlde Ustalarla Buluştu

Shell, binek araç motor yağı Shell Helix ve ağır hizmet dizel motor yağı Shell Rimula’yı, 23 ilde toplam 3 bin özel servis ustasıyla buluşturdu.

Shell & Turcas, binek araç motor yağı Shell Helix ve ağır hizmet dizel motor  yağı Shell Rimula’yı, özel servis ustalarıyla buluşturmaya devam  ediyor. Otomobil ve ağır vasıta sahiplerinin motor yağı tercihlerinde  önemli rol oynayan ustaların bir araya geldiği toplantılarda hem motor  eğitimi verildi hem de doğru yağ seçiminin araç performansı üzerindeki  etkileri anlatıldı.   Shell Helix ile İşin Ustaları Buluşuyor toplantıları, Adana, Gaziantep, Mersin, Konya, Kayseri, Balıkesir, Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Sakarya, İstanbul, İzmir, Bursa, Kocaeli, Ankara, Eskişehir, Samsun ve Trabzon olmak üzere toplam 18 ilde  gerçekleştirildi. Shell Rimula ile İşin Ustaları Buluşuyor  toplantıları ise Samsun, Ankara, Kütahya, Bolu, Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Şanlıurfa, Mardin, Konya, Kayseri, İzmir, Bursa, İstanbul ve Balıkesir olmak üzere toplam 16 ilde yapıldı. Shell Helix  ve Shell Rimula, 23 farklı ilde toplam 3 bin usta ile buluştu.   “İşin Ustaları Buluşuyor” programı kapsamında yapılan bir diğer  etkinlik de farklı şehirlerden gelen özel servis ustalarının, otomotiv  sektörünün duayen ismi Saffet Üçüncü ile buluşması oldu. 1886’da  üretilen ilk otomobilden bugüne otomobil dünyasının 100 yılı aşkın  hikâyesinin anlatıldığı İzmir’deki Key Museum’da gerçekleşen ve renkli  görüntülere sahne olan buluşmada Üçüncü, ustalara otomobilin tarihi,  motor ve otomotiv teknolojisi ile doğru motor yağı seçiminin araç  performansı üzerindeki etkilerini anlattı. Üçüncü, ustaların  sorularını da yanıtladı.   Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Seyfettin Uzunçakmak,  düzenledikleri toplantılarda Türkiye çapında 3 bin ustaya  ulaştıklarını ifade ederek, “Madeni yağ alanındaki yetkinliğimizi,  sahadaki en önemli elçilerimiz olan ustalara bir kez daha aktarma  şansı bulduğumuz için mutluyuz. Binek araçlar için ürettiğimiz Shell Helix motor yağımız, ‘Pureplus Teknolojisi’ kullanılarak doğal gazdan  üretilen ilk ve tek motor yağıdır. Shell Helix, yeni nesil araç  motorlarının dayanıklılığını artıran ve bu sayede motor ömrünü  uzatmaya yardımcı olan aktif temizleme özelliğine de sahip. Ağır  hizmet dizel motor yağı Shell Rimula da hem yakıt tasarrufuna etkisi  hem de araç performansına katkısı ile öne çıkıyor.”dedi.
Shell, binek araç motor yağı Shell Helix ve ağır hizmet dizel motor yağı Shell Rimula’yı, 23 ilde toplam 3 bin özel servis ustasıyla buluşturdu.

Shell & Turcas, binek araç motor yağı Shell Helix ve ağır hizmet dizel motor  yağı Shell Rimula’yı, özel servis ustalarıyla buluşturmaya devam  ediyor. Otomobil ve ağır vasıta sahiplerinin motor yağı tercihlerinde  önemli rol oynayan ustaların bir araya geldiği toplantılarda hem motor  eğitimi verildi hem de doğru yağ seçiminin araç performansı üzerindeki  etkileri anlatıldı.

 

Shell Helix ile İşin Ustaları Buluşuyor toplantıları, Adana, Gaziantep, Mersin, Konya, Kayseri, Balıkesir, Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Sakarya, İstanbul, İzmir, Bursa, Kocaeli, Ankara, Eskişehir, Samsun ve Trabzon olmak üzere toplam 18 ilde  gerçekleştirildi. Shell Rimula ile İşin Ustaları Buluşuyor  toplantıları ise Samsun, Ankara, Kütahya, Bolu, Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Şanlıurfa, Mardin, Konya, Kayseri, İzmir, Bursa, İstanbul ve Balıkesir olmak üzere toplam 16 ilde yapıldı. Shell Helix  ve Shell Rimula, 23 farklı ilde toplam 3 bin usta ile buluştu.

 

“İşin Ustaları Buluşuyor” programı kapsamında yapılan bir diğer  etkinlik de farklı şehirlerden gelen özel servis ustalarının, otomotiv  sektörünün duayen ismi Saffet Üçüncü ile buluşması oldu. 1886’da  üretilen ilk otomobilden bugüne otomobil dünyasının 100 yılı aşkın  hikâyesinin anlatıldığı İzmir’deki Key Museum’da gerçekleşen ve renkli  görüntülere sahne olan buluşmada Üçüncü, ustalara otomobilin tarihi,  motor ve otomotiv teknolojisi ile doğru motor yağı seçiminin araç  performansı üzerindeki etkilerini anlattı. Üçüncü, ustaların  sorularını da yanıtladı.

 

Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Seyfettin Uzunçakmak,  düzenledikleri toplantılarda Türkiye çapında 3 bin ustaya  ulaştıklarını ifade ederek, “Madeni yağ alanındaki yetkinliğimizi,  sahadaki en önemli elçilerimiz olan ustalara bir kez daha aktarma  şansı bulduğumuz için mutluyuz. Binek araçlar için ürettiğimiz Shell Helix motor yağımız, ‘Pureplus Teknolojisi’ kullanılarak doğal gazdan  üretilen ilk ve tek motor yağıdır. Shell Helix, yeni nesil araç  motorlarının dayanıklılığını artıran ve bu sayede motor ömrünü  uzatmaya yardımcı olan aktif temizleme özelliğine de sahip. Ağır  hizmet dizel motor yağı Shell Rimula da hem yakıt tasarrufuna etkisi  hem de araç performansına katkısı ile öne çıkıyor.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.