Sudan’dan MTA Genel Müdürlüğü’ne Ziyaret

MADEN 18.02.2021 - 16:32, Güncelleme: 18.02.2021 - 16:32 4498+ kez okundu.
 

Sudan’dan MTA Genel Müdürlüğü’ne Ziyaret

Sudan Maden Kaynakları Şirketi (SMRC) Genel Müdürü Mubarak Abdelrhman Ahmed Adam ve beraberindeki heyet Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Sudan Maden Kaynakları Şirketi (SMRC) Genel Müdürü Mubarak Abdelrhman Ahmed Adam ve beraberindeki heyet ile birlikte Sudan Büyükelçi Yardımcısı Elrayh Abdulrahman Elmahdı,10-11 Şubat 2021 tarihlerinde Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya, MTA Genel Müdürü Doç. Dr. Yasin Erdoğan, MTA Genel Müdür Yardımcısı Dr. M. Emrah Ayaz, MTA Company Ltd. Genel Müdürü Fatih Aydoğan ve daire başkanları katıldı. Söz konusu toplantıda,  MTA Genel Müdürü Doç. Dr. Yasin Erdoğan açılış konuşmasında, heyetin MTA’yı ziyaretlerini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek MTA’nın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Erdoğan, MTA’nın yurtdışı faaliyetlerinden ve bu kapsamda Sudan’da MTA bünyesinde kurulan MTA Company Ltd’den bahsederek, ikili ilişkilerin güçlendirilmesi adına söz konusu ziyaretin önemli olduğunu vurguladı. Sudan Maden Kaynakları Şirketi Genel Müdürü Mubarak Abdelrhman Ahmed Adam ise MTA’yı ziyaret etmekten dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, Sudan’daki madencilik sektörünü desteklemek adına MTA’dan beklentilerini dile getirerek, bu kapsamda MTA ile ortak çalışmalar yürütmek istediklerini ve bu konuda işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. Ayrıca heyetin iki günlük programı kapsamında, MTA Genel Müdürlüğü Uzaktan Algılama Merkezi,  Havadan Jeofizik Veri İşlem Merkezi, Maden Analizleri Laboratuvarları ve Şehit Cuma Dağ Tabiat Tarihi Müzesi ziyaret edilerek, program tamamlandı.
Sudan Maden Kaynakları Şirketi (SMRC) Genel Müdürü Mubarak Abdelrhman Ahmed Adam ve beraberindeki heyet Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Sudan Maden Kaynakları Şirketi (SMRC) Genel Müdürü Mubarak Abdelrhman Ahmed Adam ve beraberindeki heyet ile birlikte Sudan Büyükelçi Yardımcısı Elrayh Abdulrahman Elmahdı,10-11 Şubat 2021 tarihlerinde Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.

Ziyaret kapsamında Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya, MTA Genel Müdürü Doç. Dr. Yasin Erdoğan, MTA Genel Müdür Yardımcısı Dr. M. Emrah Ayaz, MTA Company Ltd. Genel Müdürü Fatih Aydoğan ve daire başkanları katıldı.

Söz konusu toplantıda,  MTA Genel Müdürü Doç. Dr. Yasin Erdoğan açılış konuşmasında, heyetin MTA’yı ziyaretlerini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek MTA’nın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Erdoğan, MTA’nın yurtdışı faaliyetlerinden ve bu kapsamda Sudan’da MTA bünyesinde kurulan MTA Company Ltd’den bahsederek, ikili ilişkilerin güçlendirilmesi adına söz konusu ziyaretin önemli olduğunu vurguladı.

Sudan Maden Kaynakları Şirketi Genel Müdürü Mubarak Abdelrhman Ahmed Adam ise MTA’yı ziyaret etmekten dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, Sudan’daki madencilik sektörünü desteklemek adına MTA’dan beklentilerini dile getirerek, bu kapsamda MTA ile ortak çalışmalar yürütmek istediklerini ve bu konuda işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

Ayrıca heyetin iki günlük programı kapsamında, MTA Genel Müdürlüğü Uzaktan Algılama Merkezi,  Havadan Jeofizik Veri İşlem Merkezi, Maden Analizleri Laboratuvarları ve Şehit Cuma Dağ Tabiat Tarihi Müzesi ziyaret edilerek, program tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler