TANAP'tan Milli Dayanışma Kampanyası’na Destek

DOĞALGAZ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2020 - 09:51, Güncelleme: 06.04.2020 - 09:51 3130+ kez okundu.
 

TANAP'tan Milli Dayanışma Kampanyası’na Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sözleri başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına, TANAP'tan tam destek.

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına 500 Bin dolar bağış yaptı.   Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alarak milletimizin sağlığını tehdit eden Koronavirüs salgını nedeniyle daha önce eşi benzeri görülmemiş bir döneme şahit oluyoruz.   İçinden geçtiğimiz bu zorlu sürecin milli birlik ve dayanışma içinde aşılacağına inanıyor, salgına karşı Türkiye'nin dört bir yanında haftalardır büyük bir mücadele veren fedakâr doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.   Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgınına karşı yürütülen mücadele kapsamında, Cumhurbaşkanlığımız tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 500.000 ABD Doları (3.345.000 TL) ile biz de katılıyor ve “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” diyoruz.” ifadelerine kullandı.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sözleri başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına, TANAP'tan tam destek.

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına 500 Bin dolar bağış yaptı.

 

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alarak milletimizin sağlığını tehdit eden Koronavirüs salgını nedeniyle daha önce eşi benzeri görülmemiş bir döneme şahit oluyoruz.

 

İçinden geçtiğimiz bu zorlu sürecin milli birlik ve dayanışma içinde aşılacağına inanıyor, salgına karşı Türkiye'nin dört bir yanında haftalardır büyük bir mücadele veren fedakâr doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgınına karşı yürütülen mücadele kapsamında, Cumhurbaşkanlığımız tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 500.000 ABD Doları (3.345.000 TL) ile biz de katılıyor ve “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” diyoruz.” ifadelerine kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.