Tapco Petrol, Ünye-Kırıkkale-Yumurtalık Petrol Boru Hattı Çekildi

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2019 - 14:33, Güncelleme: 31.07.2019 - 14:33 4227+ kez okundu.
 

Tapco Petrol, Ünye-Kırıkkale-Yumurtalık Petrol Boru Hattı Çekildi

Tapco Petrol, Ünye-Kırıkkale-Yumurtalık arasında inşa etmek üzere sahip olduğu, ham petrol boru hattı belgesini terk etti.

Tapco Petrol Boru Hattı San. ve Tic. A.Ş., Ünye-Kırıkkale-Yumurtalık arasında inşa etmek üzere sahip olduğu, ham petrol boru hattı belgesini terk etti. Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün konu ile ilgili ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.   Buna göre, Şirket söz konusu belgeyi 26 Temmuz 2019 tarihi itibarıyla terk etti. Kararda şöyle denildi: "6491 sayılı Türk Petrol Kanunu’nun 22 nci maddesinin üçüncü ve  dördüncü fıkraları gereğince yukarıda ismi yazılı şirkete tahmil  eylediği mükellefiyetlerin yerine getirilmemesinden dolayı zarar  görmüş olanlar varsa maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın, Türk Petrol Kanunu Uygulama Yönetmeliği’nin 26 ncı maddesi gereğince  şirketin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan  tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden  kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğümüze müracaat etmeleri ilan  olunur." 
Tapco Petrol, Ünye-Kırıkkale-Yumurtalık arasında inşa etmek üzere sahip olduğu, ham petrol boru hattı belgesini terk etti.

Tapco Petrol Boru Hattı San. ve Tic. A.Ş., Ünye-Kırıkkale-Yumurtalık arasında inşa etmek üzere sahip olduğu, ham petrol boru hattı belgesini terk etti. Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün konu ile ilgili ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

Buna göre, Şirket söz konusu belgeyi 26 Temmuz 2019 tarihi itibarıyla terk etti.

Kararda şöyle denildi: "6491 sayılı Türk Petrol Kanunu’nun 22 nci maddesinin üçüncü ve  dördüncü fıkraları gereğince yukarıda ismi yazılı şirkete tahmil  eylediği mükellefiyetlerin yerine getirilmemesinden dolayı zarar  görmüş olanlar varsa maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın, Türk Petrol Kanunu Uygulama Yönetmeliği’nin 26 ncı maddesi gereğince  şirketin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan  tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden  kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğümüze müracaat etmeleri ilan  olunur." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.