Teksan Jeneratör, Power-Gen Fuarı'ndaydı

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:55, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:55 2118+ kez okundu.
 

Teksan Jeneratör, Power-Gen Fuarı'ndaydı

Enerji sektörünün yakından takip ettiği ve dünya enerji ve elektrik sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olan Power-Gen International 2016 Fuarı dünya devlerini bir araya getirdi.

Enerji sektörünün yakından takip ettiği ve dünya enerji ve elektrik sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olan Power-Gen International 2016 Fuarı dünya devlerini bir araya getirdi. Teksan Jeneratör, geliştirdiği süper sessiz kabin, hibrit jeneratör ve dizel çözümleri ile fuarda yer aldı. Sürdürülebilir ve yenilikçi ürünleri ile dikkat çeken Teksan Jeneratör'ün Power-Gen'de sergilediği süper sessiz kabinli ürünü ve hibrit jeneratörü fuar ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü. Teksan Jeneratör Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler, dizel jeneratörlerde en önemli konulardan biri olan sessiz çalışma noktasında beklentilere cevap verecek süper sessiz kabinlerinin de fuar ziyaretçilerinden tam not aldığını belirtti.
Enerji sektörünün yakından takip ettiği ve dünya enerji ve elektrik sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olan Power-Gen International 2016 Fuarı dünya devlerini bir araya getirdi.

Enerji sektörünün yakından takip ettiği ve dünya enerji ve elektrik sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olan Power-Gen International 2016 Fuarı dünya devlerini bir araya getirdi. Teksan Jeneratör, geliştirdiği süper sessiz kabin, hibrit jeneratör ve dizel çözümleri ile fuarda yer aldı. Sürdürülebilir ve yenilikçi ürünleri ile dikkat çeken Teksan Jeneratör'ün Power-Gen'de sergilediği süper sessiz kabinli ürünü ve hibrit jeneratörü fuar ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü.

Teksan Jeneratör Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler, dizel jeneratörlerde en önemli konulardan biri olan sessiz çalışma noktasında beklentilere cevap verecek süper sessiz kabinlerinin de fuar ziyaretçilerinden tam not aldığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.