TOBB Türkiye Maden Meclisi Yılın İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

MADEN 04.02.2021 - 10:42, Güncelleme: 04.02.2021 - 10:42 3632+ kez okundu.
 

TOBB Türkiye Maden Meclisi Yılın İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

TOBB Türkiye Maden Meclisi yılın ilk toplantısı TOBB Türkiye Maden Meclisi Başkanı İbrahim Halil Kırşan’ın Başkanlığında, madencilikte algı ve iletişim gündemiyle video telekonferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Madencilik Meclisi 2021 yılının ilk toplantısını, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Meclis Başkanı İbrahim Halil Kırşan’ın başkanlığında kamu, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla sektörün güncel sorunlarını görüşmek üzere elektronik ortamda gerçekleştirildi. ​ Açılış konuşmalarında TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Aziz Karamehmetoğlu madencilik sektöründe orman izinlerinde yaşanan sıkıntılar hakkında TOBB’un Tarım ve Orman Bakanlığı ile birebir çalışarak sektörü rahatlatacak düzenlemelerin gerçekleştirdiğini dile getirdi. Açılış konuşmalarının ardından Meclis Başkanı İbrahim Halil Kırşan toplantının gündem maddesi olan “Madencilik Sektörüne Yönelik Olumsuz Algının Değiştirilmesine Yönelik Yapılabilecekler” hakkında sunumlarını yapmak üzere iletişim uzmanı Ali Saydam’a söz verdi. Sunumlarında madencilik sektörünü kamuoyuna daha iyi ifade edebilmenin önemi ve bununla ilgili yapılabilecekler hakkında Meclis Üyeleri ve diğer katılımcılara bilgi verildi. Söz konusu gündemle ilgili olarak Meclis Üyeleri ve katılımcılar madencilik sektörünün yurt dışındaki örneklerinin takip edilmesinin ve sektörün kendini daha iyi ifade edebilmesi açısından madenciliğe teknik yönden yaklaşılmasının gerekliliği ve farklı iletişim kanalarının daha iyi kullanılmasının öneminden bahsetti.
TOBB Türkiye Maden Meclisi yılın ilk toplantısı TOBB Türkiye Maden Meclisi Başkanı İbrahim Halil Kırşan’ın Başkanlığında, madencilikte algı ve iletişim gündemiyle video telekonferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Madencilik Meclisi 2021 yılının ilk toplantısını, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Meclis Başkanı İbrahim Halil Kırşan’ın başkanlığında kamu, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla sektörün güncel sorunlarını görüşmek üzere elektronik ortamda gerçekleştirildi. ​

Açılış konuşmalarında TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Aziz Karamehmetoğlu madencilik sektöründe orman izinlerinde yaşanan sıkıntılar hakkında TOBB’un Tarım ve Orman Bakanlığı ile birebir çalışarak sektörü rahatlatacak düzenlemelerin gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Açılış konuşmalarının ardından Meclis Başkanı İbrahim Halil Kırşan toplantının gündem maddesi olan “Madencilik Sektörüne Yönelik Olumsuz Algının Değiştirilmesine Yönelik Yapılabilecekler” hakkında sunumlarını yapmak üzere iletişim uzmanı Ali Saydam’a söz verdi. Sunumlarında madencilik sektörünü kamuoyuna daha iyi ifade edebilmenin önemi ve bununla ilgili yapılabilecekler hakkında Meclis Üyeleri ve diğer katılımcılara bilgi verildi.

Söz konusu gündemle ilgili olarak Meclis Üyeleri ve katılımcılar madencilik sektörünün yurt dışındaki örneklerinin takip edilmesinin ve sektörün kendini daha iyi ifade edebilmesi açısından madenciliğe teknik yönden yaklaşılmasının gerekliliği ve farklı iletişim kanalarının daha iyi kullanılmasının öneminden bahsetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.