TOBB Türkiye Madencilik Meclisi ÇED Gündemi ile Toplandı

MADEN 08.04.2022 - 15:15, Güncelleme: 08.04.2022 - 15:32 9788+ kez okundu.
 

TOBB Türkiye Madencilik Meclisi ÇED Gündemi ile Toplandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Madencilik Meclisi ÇED süreçlerini görüşmek üzere toplandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Madencilik Meclisi; Meclis Başkanı İbrahim Halil Kırşan'ın başkanlığında kamu, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla sektörün güncel sorunlarını ve yeniliklerini görüşmek üzere TOBB İkiz Kuleler'de bir araya geldi. TOBB Türkiye Medencilik Meclisi yılın ilk toplantısını uzun bir aradan sonra fiziki ortamda gerçekleştirdi. TOBB İkiz Kulelerde Madencilik Meclisi Başkanı İbrahim Halil Kırşan’ın Başkanlığında toplanan Madencilik Meclisi Toplantısına TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Delibaş, Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürü Mehrali Ecer, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürü Cevat Genç, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürü Vedat Yanık, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürü Dr.Hasan Hüseyin Erdoğan ve madencilik sektöründe uğraş veren Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ile Madencilik Meclisine Üye şirketlerin üst düzey temsilcileri katıldı. Madencilik Meclisi Toplantısına ilk defa katılan ÇED Genel Müdürü Mehrali Ecer, kurumunun madencilik sektörüne yönelik uygulamaları hakkında bilgi vererek mevzuattan kaynaklanan sorunların çözümü noktasında sektörün beklentileri hakkında bilgi sahibi olmak istediğini söyledi. Daha sonra söz alan Kamu Kuruluşlarının Genel Müdürleri ile sektör temsilcileri ÇED uygulamaları hakkında görüşlerini ifade ederek ÇED sürecinin daha hızlı ve bürokrasiyi azaltacak şekilde uygulanması hakkındaki görüşlerini ifade ettiler.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Madencilik Meclisi ÇED süreçlerini görüşmek üzere toplandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Madencilik Meclisi; Meclis Başkanı İbrahim Halil Kırşan'ın başkanlığında kamu, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla sektörün güncel sorunlarını ve yeniliklerini görüşmek üzere TOBB İkiz Kuleler'de bir araya geldi.

TOBB Türkiye Medencilik Meclisi yılın ilk toplantısını uzun bir aradan sonra fiziki ortamda gerçekleştirdi. TOBB İkiz Kulelerde Madencilik Meclisi Başkanı İbrahim Halil Kırşan’ın Başkanlığında toplanan Madencilik Meclisi Toplantısına TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Delibaş, Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürü Mehrali Ecer, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürü Cevat Genç, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürü Vedat Yanık, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürü Dr.Hasan Hüseyin Erdoğan ve madencilik sektöründe uğraş veren Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ile Madencilik Meclisine Üye şirketlerin üst düzey temsilcileri katıldı.

Madencilik Meclisi Toplantısına ilk defa katılan ÇED Genel Müdürü Mehrali Ecer, kurumunun madencilik sektörüne yönelik uygulamaları hakkında bilgi vererek mevzuattan kaynaklanan sorunların çözümü noktasında sektörün beklentileri hakkında bilgi sahibi olmak istediğini söyledi. Daha sonra söz alan Kamu Kuruluşlarının Genel Müdürleri ile sektör temsilcileri ÇED uygulamaları hakkında görüşlerini ifade ederek ÇED sürecinin daha hızlı ve bürokrasiyi azaltacak şekilde uygulanması hakkındaki görüşlerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.